Maquinaria para Bodegas, S.L. (MPB) - Altres equips per al processament de raïm

MPB 10/15/25/50

Separadors de raspón: amb/sense trituradora

Fotografia de Separadors de raspón
Els separadors de raspón MPB estan construïts íntegrament en acer inoxidable i han estat estudiats pel més perfecte funcionament mecànic, respectant íntegrament els principis enológicos fonamentals i adaptant-se als diferents tipus i qualitats de raïm.

Compten amb un baix règim de revolucions per no danyar el raspón, girant el tambor (sedàs) en sentit contrari a l'eix despalillador. Així mateix els forats del sedàs són abocardados cap a l'exterior amb l'ànim de no danyar o trencar el raspón.

L'eix despalillador és massís i sobre ell van roscats els dits (taujanes) fàcilment orientables i que permeten una ràpida evacuació del raspón o una major retenció segons el tipus de raïm amb el qual s'estigui treballant.

Aquest eix despalillador va recolzat sobre dos rodaments en punta que li donen una llarga vida a la màquina. El separador lleva incorporat un sistema de greixatge centralitzat.

MPB fabrica diferents models de separadors de raspón de diferents mesures i que compten amb diverses potències. La potència del motor separador vària de 3 a 10 Cv. La potència del motor de la trituradora oscil·la entre 1 i 5,5 Cv depenent del model i la potència del motor del separador amb trituradora va de 4 a 15 CV.