FM Grupo Tecnológico -

FM grupo tecnológico

Sales blanques: àrees controlades

Fotografia de Sales blanques
FM Grup tecnològic desenvolupa i realitza el disseny i construcció de diferents àrees crítiques, sales netes o sales blanques per a sectors com poden ser l'hospitalari (quiròfans, zones d'infecciosos, zones d'inmunodeprimidos), farmacèutic (laboratoris de contenció, zona parenterals, citostàtics) alimentació, química i altres indústries adaptant-se en cada cas a les necessitats del client.

Es realitza el muntatge dels tancaments mitjançant panells sándwich amb ànima de poliestileno, llana de roca o panell d'abella i acabats en xapa metàl·lica i resina fenòlica. Aquests panells són autoportantes i es mecanitzen en obra per adaptar-se a les instal·lacions existents. El seu assemblat es realitza mitjançant machi-hembrado amb perfilería oculta i se segellen mitjançant silicona per garantir la seva estanqueïtat.

Els sostres podran ser transitables i no transitables i en tots dos casos continus o modulars. Els sòls poden ser de PVC conductius o no conductius, continus mitjançant resina epoxi i pintura epoxi.

Les trobades entre panells, sòls i sostres se segellen completament i es realitzen mitjançant perfilería corba, afavorint la neteja i evitant l'acumulació de brutícia. Les portes segons les necessitats, poden incorporar espiell, pany,rivet automàtic, enclavamiento elèctric i magnètic, avís lluminós. Les lluminàries seran estances concorde als requeriments de la sala blanca.

Aquestes àrees, són zones on es requereix per al seu correcte funcionament el control de paràmetres com poden ser la concentració i la grandària de les partícules, el numero de renovacions i cabal d'aire, la pressió, la temperatura - humitat i el flux d'aire. Totes aquestes premisses no serien possibles sense un adequat disseny. Depenent del sector el procés i el producte hi ha diferents nivells de classificació per a aquestes sales d'ambient controlat.

FM Grup Tecnològic està contínuament renovant-se per complir, en tot moment, en els seus dissenys i instal·lacions amb les exigències de les normatives que regeixen el disseny de sales blanques. Prestant especial atenció a les UNE-EN ISO 14644 sales netes i locals annexos, FDA (Food and Drug Administration) i GMP (Good Manufacturing Practices) de la indústria farmacèutica.