Clase10 Sistemas, S.L. - Software de control de magatzems, estocs i logística

Mercado.One

Programari per a la distribució de productes hortofrutícolas: cobreix el cicle complet del negoci

Fotografia de Programari per a la distribució de productes hortofrutícolas
Aquest programari està dissenyat per al sector dedicat a la distribució de productes hortofrutícolas per tenir cobert el cicle complet del negoci.

L'objectiu d'aquest programari és aconseguir una major eficàcia i agilitat en totes les operacions que es realitzin, des de la recepció de la mercaderia per part dels proveïdors fins a la pròpia gestió de cobrament a clients.

L'eina integra automàticament dins del sistema SAP Business One (SBO) cadascuna de les operacions relacionades amb la distribució, sense necessitat d'operacions paral·leles.

Aquest programari ofereix beneficis a millorar la trazabilidad, la possibilitat de realitzar diverses operacions, basa el producte com a concepte de compra, venda i control d'estoc i genera diferents informes i processos de control (llistat detallat de les vendes diàries, gestió de cobraments / pagaments, etc.).

Es caracteritza per ser un mòdul extern desenvolupat amb tecnologia estàndard Microsoft, a més suporta tant impressores de tinta com a matricials i ofereix la possibilitat d'emprar tecles de funció com a alternativa al ratolí.