Omnitec Systems - Panys de seguretat

Omnitec Gaudí Fit In

Panys electrònics: per a portes de tot tipus

Fotografia de Panys electrònics
Gràcies al seu disseny mecànic és la solució ideal per a totes aquelles instal·lacions (hotels, residències i oficines) que vulguin incorporar una tecnologia de control d'accessos totalment flexible, avançada, segura i eficaç.

Característiques:

- Instal·lacions existents i operatives no hauran de substituir portes i panys mecànics existents, suposant un estalvi important de costos de materials, instal·lació i fusteria.

- Instal·lacions de nous projectes podran optar per la utilització de la practica majoria dels panys d'embotir del mercat independentment de la seva marca: DIN, EURO, ANSI, picaportes tubulars, panys d'embotir per a serralleria metàl·lica.

- Manté l'obertura mecànica d'emergència mitjançant clau amb registre d'obertura, independentment del tipus de pany d'embotir amb la qual s'instal·li.

- Permet la seva instal·lació en portes de tot tipus, ja existents o noves, incloent les corredisses amb perfil d'alumini o fusta.

- Per evitar entrades no desitjades, disposa de funció de privadesa interior electrònica activable mitjançant la utilització d'un polsador interior, amb avisador acústic i visual mitjançant LED per a usuaris discapacitats visuals i acústics.