Instrumentos Testo, S.A. - Mesurament de l'oli de cuina

Testo 270

Mesurador de la qualitat de l'oli: de fàcil maneig

Fotografia de Mesurador de la qualitat de l'oli
La practicidad és la característica més destacable del mesurador de la qualitat de l'oli de cuinar testo 270. La funció de reconeixement automàtic del valor estable avisa mitjançant un senyal acústic després d'aproximadament 20 segons, mostrant en el visualitzador retroiluminado el percentatge del contingut de TPM de l'oli. També en el visualitzador s'indica l'estat de l'oli mitjançant una barra de LEDs de colors, que canvia entre verd (estat òptim), groc (usat però aprofitable) i vermell (degradat). Per adaptar-se als requisits individuals de qualitat, l'usuari pot configurar els valoris límit a la seva conveniència.

A més, a part del mesurament de TPM, el testo 270 també avisa si la temperatura de l'oli sobrepassa els 190 °C.

Un gran avantatge del mesurador d'oli Testo és que el seu sensor s'ha dissenyat pensant a poder mesurar també en nivells baixos d'oli, per exemple en paelles.

El sensor s'ha incrustat en un marc metàl·lic i s'ha protegit amb una làmina facilitant la seva neteja. La caixa del testo 270 és al mateix temps resistent, ergonòmica i estanca si s'usa el TopSafe, funda de protecció extraïble i rentable en el rentavaixella, que pot incorporar un rosteix per agarrar l'instrument amb fermesa.

La seva elevada exactitud, el seu resistent disseny i el seu fàcil maneig fan del testo 270 un instrument benvolgut per la seva utilitat en aquells negocis on es produeixen fritades, on s'han de mantenir uns alts nivells de qualitat i on l'estalvi d'oli i el seu màxim aprofitament és l'objectiu prioritari.