Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Boy Serie E

Inyectora: més econòmica, silenciosa, ràpida i precisa

Fotografia de Inyectora

La producció econòmica és l'objectiu de moltes empreses. Avui dia fins i tot s'ha de posar major èmfasi en els costos; així, l'elecció de les noves Boy, les màquines d'injecció Boy 55 I i Boy 90 I, és perfecta. Es pot estalviar energia en cada cicle. Comparat amb la tecnologia habitual, les màquines seriï I redueixen el consum d'energia en més del 50%.

Aquest estalvi s'aconsegueix per mitjà d'una bomba servo-motor. La rapidesa del motor és tan alta com la perspectiva de la fase del cicle que requereix.

En tots els temps, el motor actua d'una forma òptima i eficient quant al baix consum d'energia.

Comparat amb les màquines d'injecció totalment hidràuliques amb bombes de desplaçament variable controlades electrònicament, la despesa d'energia es redueix en més del 50%. Els requisits d'energia són fins i tot més baixos que els de les màquines electromecàniques (elèctriques), les quals, a propòsit, tenen una càrrega connectada considerablement més alta. Els mesuraments d'energia comparativa dutes a terme sota condicions de prova en les demostracions de Boy i en les fires van confirmar l'esmentat potencial d'estalvi.

Altres avantatges de la nova tecnologia de funcionament són una reducció del 20% en nivell de soroll, així com millores en precisió i dinàmica. Amplis mesuraments de repetició van mostrar una desviació màxima en pes d'únicament un 0.115% de valor mitjana. A causa de la breu resposta i a les propietats d'inèrcia baixes de la bomba servo-motor, el funcionament de les màquines d'injecció Boy és més dinàmic i àgil.

En usar aquesta nova tecnologia de funcionament, es va superar les característiques tècniques positives de les màquines eletromecánicas (elèctriques) sense adquirir els seus desavantatges: l'alt cost d'inversió, el cost de recanvis i la càrrega connectada alta, entre unes altres.