BTSA, Biotecnologias Aplicadas, S.L. - Ingredients alimentaris

Nutrabiol E, Nutrabiol T

Ingredients actius: per a ús alimentós i nutricional

Fotografia de Ingredients actius
La gamma d'ingredients actius de BTSA proporciona solucions d'alta tecnologia, basades en productes naturals i estables, per a una segura i senzilla incorporació en qualsevol tipus de formulació per a ús alimentós i nutricional.

Nutrabiol és la marca de BTSA per a les indústries d'alimentació i dietètica, i sota la qual es venen els Tocoferoles Concentrats (Nutrabiol T) i la Vitamina I Natural (Nutrabiol I).

Nutrabiol T:

Concentrats de tocoferoles naturals que confereixen estabilitat a tots els productes alimentosos susceptibles d'enranciamiento. Garanteixen l'augment de la vida útil dels aliments i tot producte amb el risc d'oxidació. Està demostrat que les barreges a, ß, ? i d de Tocobiol són més actives i eficaces que els isòmers de forma individual.

Nutrabiol I:

És l'alternativa natural a la tradicional Vitamina I de síntesi que, a més, millora el seu rendiment en duplicar el seu biodisponibilidad. Disposen de diferents concentracions i unitats internacionals, així com també productes líquids, en pols, solubles en oli o dispersables en aigua.