Cruells Talleres, S.L. - Talladors alimentaris

Cruells H5

Guillotina per a productes congelats: talla blocs de productes congelats en llotges o prismes

Fotografia de Guillotina per a productes congelats
La guillotina H5 de Cruells és una màquina concebuda per tallar blocs de productes congelats en llotges o prismes per a la seva posterior manipulació (cúter, picadora, etc.) o envasament directe. Inclou un sistema de tall hidràulic. És capaç d'admetre blocs de 25 alt x 50 ample x 100 cm o més de llarg en alimentació contínua. Els blocs són transformats en prismes de 4 x 6,3 cm per l'altura del bloc.

La guillotina ofereix un tall net sense esquinçaments. És de fàcil maneig i instal·lació, no precisa personal especialitzat. Té una gran versatilitat en el desmuntatge de fulles per afilat o recanvi. Està construïda totalment en acer inoxidable. Totes les parts sotmeses a gran fregament estan construïdes amb materials especials per procurar el mínim desgast i una llarga durada dels seus components. Destaca per la simplicitat en tots els seus mecanismes, amb això s'aconsegueix un elevat grau de fiabilitat.

La màquina compleix l'actual normativa CE. Sota demanda pot subministrar-se amb mesures de prismes més reduïts, depenent del producte a tallar i/o temperatura.

Incorpora un elevador-carregador pneumàtic, permet una més fàcil alimentació del producte en la màquina i una major producció, i facilita en gran manera el treball de l'operari.