FM Grupo Tecnológico - Instal·lacions hospitalàries

Equips de refredament per TAC: doble circuit de refrigeració

Fotografia de Equips de refredament per TAC
Equips dissenyats per al refredament d'aigua constant, permet garantir el perfecte funcionament per a la seva utilització en la refrigeració de l'equip radiagnóstico per imatge i radioteràpia, incloent ressonància magnètica,tomografia i accelerador lineal.

Les enfriadoras Chillers RM se subministren amb dos circuits independents de refrigeració. En cas de fallada en un dels compressors l'altre romandrà en operació eliminant la possibilitat de pèrdua d'heli en l'Imant d'una ressonància magnètica.

Mòdul Hidràulic incorporat de sèrie, de diferents potències. Subministren amb doble bomba centrifuga i diposito d'inèrcia tèrmica per evitar les contínues arrencades de compressors. Control automàtic de capacitat adaptative. La necessitat de refredament és elevada durant les exploracions i molt reduïda en la condició de standby. El control Adaptative proporciona una automatització entre la temperatura d'impulsió i tornada d'aigua per ajustar-se a la necessitats de cada instal·lació.

El sistema de control utilitzat en els equips és capaç d'aportar a cada moment l'estat de funcionament i la gestió de les avaries amb un històric de les mateixes, amb la seva comunicació via ModBus pot ser controlat a distància.