Industrias Ausere, S.L. - Màquines per envasar caixes

Ausere Wrap-Around

Encajadoras d'envasos: en caixes de cartró ondat

Fotografia de Encajadoras d'envasos
Màquina per a l'encaixat d'envasos de vidre, PET, PVC, polipropilè, llauna, etc. en caixes de cartró ondat, partint de formats plans amb els corts i hendidos adequats per formar la caixa perfecta.

La màquina consta de:

- Alimentador automàtic d'envasos amb un transportador d'acumulació, carrers, separadors i un capçal de formació de grups que introdueix en la planxa de cartró l'agrupació per formar la caixa.

- Magatzem de cartrons de planxa plana encunyada el funcionament de la qual és electromecànic i pneumàtic. El cartró és introduït sempre que la màquina tingui preparat l'envàs. Regulable per a diferents formats i d'alimentació automàtica a la màquina.

- Formadora de caixes que plega les solapes prèviament encolades per un aplicador de cua calenta (Hot Melt) per deixar la caixa perfectament enquadrada i tancada.

El canvi de format és ràpid.

La màquina porta un quadre electrònic de maniobres.

La màquina porta un panell d'operador per facilitar la seva utilització.

Cabina de protecció en metacrilat segons normes de seguretat de CEE.

Model HAM-I/90/12: 6.410 mm llarg x 2.000 mm ample x 2.100 mm alt; producció màxima 18 caixes per minut; força elèctrica 6 kW; aire consumo caixa 10 l.; encolat Hot Melt.

Model HAM-I/90/20: 6.900 mm llarg x 2.000 mm ample x 2.100 mm alt; producció màxima 23 caixes per minut; força elèctrica 6 kW; aire consumo caixa 10 l.; encolat Hot Melt.