Maconse - Dosificadors de líquids

Dosificadors d'oli i salmorra: per a línies de conserves de peixos, vegetals i olives

Fotografia de Dosificadors d'oli i salmorra
Dosificadora de líquids; ja siguin líquids de govern, olis o salmorra, dosa les quantitats establertes per pre-omplir una quantitat mínima establerta de líquid previ a l'ompliment definitiu.

La dosificadora de líquids, està destinada primordialment a la indústria agroalimentària, reunint totes les característiques per aplicar als envasos un punt molt important en la fase d'ompliment, com és el dosatge de líquids per a la millor conservació del producte.

El funcionament d'aquesta dosificadora de líquids consisteix en l'entrada d'envasos a l'interior de la màquina, per dosar una quantitat prefixada de liquido en aquests envasos.

Els envasos entren en la màquina en fila i són desplaçats pel seu interior gràcies al transportador que hi ha situat dins ella. Aquest transportador és l'encarregat de situar els envasos sota les diferents vàlvules de dosatge.

Una vegada situats els envasos sota les vàlvules de dosatge, són omplerts amb el líquid desitjat, aquest líquid es dipositarà en la bassa d'emmagatzematge que situada en la part inferior de la màquina, i mitjançant una motobomba el líquid de la bassa és enviat a un bescanviador de calor de plaques de titani, perquè aconsegueixi la temperatura desitjada , una vegada que el fluid està calent és enviat a la part superior de la màquina, on hi ha un dipòsit, en el qual es reparteix el líquid en les diferents vàlvules de dosatge. Aquest dipòsit a més de ser el destinat a repartir el líquid sobre les vàlvules de dosatge, també consta d'una entrada i sortida constant de flux, de manera que el líquid sempre estarà recirculando per tot el circuit d'escalfament de flux, aconseguint-se així, que mai hi hagi cap variació de temperatura.