Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

ISC Oldham GasBadge Plus

Detector d'un sol ús de gasos: per a la protecció personal contra nivells insegurs de monòxid de carboni, etc

Fotografia de Detector d'un sol ús de gasos

La protecció eficaç del personal que treballa en zones en les quals pot existir presència de gasos explosius, tòxics o amb deficiència d'oxigen, requereix la utilització d'instruments fiables i d'altes prestacions. El fabricant de sistemes de detecció de gas ISC-Oldham té més de 80 anys d'experiència en aquest àmbit.

El model GasBadge Plus és un detector monogas per a dos anys que no requereix manteniment. És ideal per a la protecció personal contra nivells insegurs de monòxid de carboni, àcid sulfhídrico, oxigen, diòxid de nitrogen o diòxid de sofre. La seva grandària compacta i pes lleuger permet usar-ho còmodament amb una gran varietat d'accessoris de pinça i el sensor situat en la part superior ofereix protecció contínua i sense obstruccions, fins i tot quan es col·loca en la butxaca d'una camisa. El seu envolupant és extremadament robusta, resistent a l'aigua i a la interferència de radiofreqüències. La carcassa a prova de cops protegeix a la unitat contra l'ús extrem en un gran nombre d'entorns industrials severs.

La gran pantalla LCD té una interfície gràfica que pot configurar-se per mostrar tant el tipus de gas amb la seva lectura de concentració directa o solament si existeix presència de gas.

S'aplica en seguretat industrial, protecció personal de treballadors exposats, treballs de manteniment en espais confinats i treballs durant parades

de plantes petroquímiques.

El seu funcionament és extremadament senzill, mitjançant dos botons, que permeten la configuració i desplaçament pels menús sense problemes, i pot protegir-se mitjançant contrasenya per incrementar la seguretat.

El registre continu d'esdeveniments és una característica estàndard del GasBadge Plus en registrar els últims 15 esdeveniments d'alarma. L'estació de calibratge Calç Plus opcional i els accessoris datalink permeten un fàcil manteniment, configuració i descàrrega de dades.