Roegele, S.A. - Equips per temperar motlles

easitemp

Atemperador

Fotografia de Atemperador
easitemp és el nou estàndard en la tecnologia d'atemperación pel modelo per injecció. En qualitat de segona marca de l'empresa Single Temperiertechnik GmbH d'Hochdorf/Alemanya, easitemp representa una tecnologia d'atemperación normalitzada d'alta qualitat amb una relació qualitat preu especialment atractiva. El primer producte és l'easitemp 95, una unitat per temperar motlles d'injecció fins a 95 °C amb una potència tèrmica de 6 kW i una potència refrigerant de 45 kW.

Els components d'alta qualitat, resistents a la corrosió ofereixen un funcionament amb poc desgast i baix manteniment per una atemperación especialment econòmica durant la injecció. Amb un volum extern màxim de 50 litres a 95 °C, un radiador tubular d'acer fi d'Incolloy d'alta qualitat i un bescanviador de calor de plaques altament eficient, easitemp 95 aconsegueix una excel·lent potència refrigerant amb un baix consum de corrent.

El regulador controlat per microprocessador amb pantalla digital, sortida d'alarma i acte optimització ofereix un procés d'atemperación sense problema algun. El tanc està acabat en acer fi d'alta qualitat, estant la caixa de distribució protegida amb el tipus de protecció IP 54 contra les esquitxades d'aigua. La bomba d'immersió amb canvi per viratge per a un funcionament capaç de detenir les fugides i buidatge del motlle, així com el filtre de brutícia de la reculada, ofereixen una seguretat addicional i una elevada disponibilitat del sistema. easitemp 95 pot ser equipat opcionalment amb un indicador mecànic de flux volumètric.

Amb l'innovador aparell d'atemperación d'aigua easitemp 95, Single demostra que és possible oferir una excel·lent qualitat a l'atractiu preu. La qualitat de l'aparell easitemp 95, completament equipat, de baix manteniment, fàcil maneig i de mesures compactes, és adequada per a qualsevol tasca d'atemperación en la injecció, que no precisi de cap configuració específica del client.

Fa més de 40 anys que Single desenvolupa, produeix i ven tecnologia d'atemperación d'elevades prestacions. La gamma de productes de la marca "Single" abasta aparells d'atemperación d'alta qualitat que funcionen amb aigua com a mitjà recirculante, sistemes transmissors de calor, aparells de refrigeració retrògrada, així com sèries i solucions especials configurades individualment o específiques de clients. Sota la marca "easitemp“ Single produeix i comercialitza tecnologia d'atemperación normalitzada d'alta qualitat per al processament de materials sintètics amb una relació qualitat preu especialment atractiva.

Les indústries compradores de tecnologia Single, a part de les indústries processadores de material sintètic i dels fabricants de màquines de plàstic, també són indústries de fosa a pressió, indústries químiques i farmacèutiques, així com indústries galvanotécnicas i de tecnologia alimentaria.

Single subministra a indústries processadores de material sintètic i a fabricants de màquines de plàstic unitats d'atemperación i refrigeradores, entre altres coses, per l'atemperación de motlles d'injecció i de termoformado, per refrigerar motors i convertidors de màquines d'injecció, així com per l'atemperación de corrons i la refrigeració de làmines tubulars per a màquines d'extrusió i moltes coses més. Per als productes, Single utilitza exclusivament peces i material d'alta qualitat.

Single està certificada segons la norma EN ISO 9001:2000-12 i manté permisos relatius a la Directriu europea d'aparells a pressió (PED).

L'any 2003, Single es va traslladar a un nou edifici fet a mesura, on realitza totes les seves activitats.