Casella España, S.A. - Sonòmetres i aparells per mesurar decibels

Casella España

Analitzadors de soroll en temps real: basats en tècniques de processador de senyal digital

Fotografia de Analitzadors de soroll en temps real
Els sonòmetres analitzadors d'espectre modelo CEL-500 estan basats en tècniques de processador de senyal digital (DSP) que proporcionen mesuraments simultanis dels paràmetres tot l'espectre de freqüències. El model CEL-500 està format per un mòdul comú al que se li pot implementar múltiples configuracions permetent així tenir l'equip adequat per a cada aplicació.

El CEL-553 és ideal per a control de soroll en indústries i llocs de treball permetent al tècnic emmagatzemar fins a 999 mesuraments amb 9.999 registres cadascuna d'elles. El control de temps de cada mesurament pot ser manual o fixat en intervals de temps des de 0,5 segons fins a 1 hora. Així mateix, i

juntament amb l'aplicació d'acústica d'edificis és l'equip adequat per als treballs de consultoria en aquest camp en conjunció amb el programari de control i tractament de dades dB4.

L'aplicació ‘Acústica Edificis’ permet captar l'energia acústica de manera senzilla per calcular temps de reverberació en sales o l'aïllament en particions. Es poden configurar fins a 20 mesuraments en cada posició de durada predeterminada. El sistema pot controlar una font de soroll rosa activant o desactivant el senyal Sonor de manera sincrònica amb el càlcul de corba de caiguda del temps de reverberació. Addicionalment, per al càlcul es pot utilitzar una font de soroll impulsiu com una pistola d'aire comprimit o globus, realitzant-se el càlcul de la corba de caiguda del temps de reverberació quan se superi el nivell mínim necessari en cadascuna de les bandes d'octava o terç d'octava.