Genebre, S.A. - Lavaojos, duchas y estaciones de higiene

Genebre

Aixeteria d'emergència: fabricada en ABS

Fotografia de Aixeteria d'emergència
Genebre ha inclòs en la seva nova edició de catàleg 2010 una sèrie de productes d'aixeteria d'emergència . Es tracta d'una línia de producte basada en un conjunt de dutxa d'emergència, renta-ulls mural (amb muntatge a paret), a més de lava-ulls vertical amb obertura manual.

Tots els productes estan fabricats en ABS d'alta resistència i metacrilat anti UV. El suport mural (a paret) està realitzat en acer inoxidable. Aquests sistemes d'emergència, d'accionament manual o pedal, funcionen projectant aigua a pressió controlada, per així netejar i protegir al personal que manipula i tracta amb productes tòxics o perillosos.

Aquesta gamma de producte està dirigida al sector industrial, i és un element imprescindible en totes aquelles instal·lacions en les quals el personal manipula substàncies tòxiques, corrosives i per tant perilloses si entren en contacte amb els teixits oculars, les fosses nasals o en contacte amb la nostra pell.

Les Dutxes i Renta-Ulls d'Emergència ofereixen una immediata descontaminació amb aigua i que serveix com a primera ajuda a persones exposades a l'acció del foc, àcids, reactius, productes químics, petrolífers, materials radioactius, etc.