Sistemas de Envasado Zermat, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sistemas de Envasado Zermat, S.L.
Carrasco i Formiguera,4 - Pol. Ind. Can Llobet
08192 Sant Quirze del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937103011   +34‑607842834  
🖷:  +34‑937120811
w:  www.zermat.es
Línies d'envasament i processament per a l'alimentació.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sistemas de Envasado Zermat, S.L.

Zermat, una entitat dedicada a l'envasament amb més de trenta anys de creixement sostingut i constant.

Fabriquem una extensa gamma d'envasadoras al buit per cobrir totes les mesures i nivells de producció amb un important reconeixement i prestigi dins del sector a causa de la seva labor d'empresa pionera en maquines envasadoras.

Ens avala una infinita cartera de clients integrada per productors i manipuladors de tota classe de productes peribles, fàbriques d'embotits, carns, peixos, grans superfícies, cadenes de distribució, petits comerços, etc.

Zermat disposa també en exclusiva per tota Espanya de la marca de loncheadoras GRAEF, de fabricació alemanya amb una gamma de més de quaranta models, des de cortadoras domèstiques fins a cortadoras automàtiques d'alta producció.

Els projectes de Zermat per al futur estan encaminats cap al manteniment de la seva política i filosofia basada a proporcionar al mercat en tot moment les últimes innovacions en envasament i cort.