Catalina Food Solutions - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Catalina Food Solutions
Ctra. Mazarrón - km 2 - Mercamurcia
30120 El Palmar (Murcia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑968840065  
🖷:  +34‑968842116
w:  catalinafoodsolutions.com
Preparats complets per a embotits

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Catalina Food Solutions

Al començament dels anys 40 D. Juan Martínez Pérez va crear l'empresa, comercialitzant els seus productes sota la marca Santa Catalina de la Muntanya. Durant aquests primers anys la principal activitat era la mòlta del pimentón, recollint la tradició pimentonera murciana i juntament amb aquesta, la importació d'espècies. Va ser ja en els anys 50 quan la visió de futur del seu fundador, li va portar a escometre com a pioner, la fabricació de preparats complets per a embotits, tal com es coneixen avui dia.

Des d'aquells inicis, l'empresa s'ha esforçat a mantenir la tradició secular en l'elaboració d'embotits i al mateix temps incorporar tots els nous coneixements i modernes tècniques que han anat desenvolupant-se al llarg de tots aquests anys.

D'aquesta manera en la seva oferta de productes, es poden trobar preparats la fórmula dels quals no ha variat (o solament s'ha adaptat a les noves legislacions) des de la seva creació en els anys 50, al costat de novetats amb menys d'un mes al mercat, la seva constant inquietud per millorar, els fa estar al dia en les noves tendències i costums de consum i adaptar o crear productes concordes amb els nous temps.

En Santa Catalina de la Muntanya els preocupa mantenir la qualitat dels seus productes i de prestar puntual servei en la seva distribució, per això, seleccionen escrupolosament les matèries primeres, milloren contínuament les seves tècniques de fabricació i els seus sistemes d'assegurament de la qualitat, amplien la seva xarxa de distribució i ofereixen atenció personal i assessorament tècnic als seus clients, per a junts, aconseguir embotits i elaborats cárnicos de la millor qualitat.