Intaex - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Intaex
Ctra. de Cáceres, s/n Apartado 20107
06006 Badajoz Espanya
☎:  +34‑924012650  
🖷:  +34‑924012674
w:  intaex.juntaextremadura.net
Centre tecnològic agroalimentari

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Intaex

L'Institut té el seu antecedent en 1986 amb la creació del Departament de Tecnologia Agroalimentària, dependent del Servei de Recerca i Desenvolupament Tecnológicoe la Junta d'Extremadura, desenvolupant les competències en matèria de R+D de tots els aspectes tecnològics que incideixen en els diversos productes agroalimentaris de la regió extremenya. En 1994, assumeix la seva gestió la Direcció general de Comerç de la Conselleria d'Economia i Treball de la Junta d'Extremadura. A través de l'el Decret 2/2005, d'11 de gener, va passar a dependre de la Direcció general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Infraestructures i Desenvolupament Tecnològic. Posteriorment mitjançant el Decret 17/2007, de 30 de juny, les competències són transferides a la nova Vicepresidència 2ª i Conselleria d'Economia, Comerç i Innovació dins de la qual es delega la gestió a la Direcció general d'Innovació i Competitivitat Empresarial.

Està situat en la Finca “Santa Engracia” (Badajoz) i disposa d'una superfície superior als 10.000 metres quadrats per al desenvolupament de la seva activitat.

Compta amb un àrea general d'Administració, i cinc àrees de treball associades a sectors de producció i transformació, dotades de moderns laboratoris i plantes pilot amb el més avançat equipament, en les quals es pot desenvolupar el procés escalat amb posterior utilització en la indústria.

Tot a fi d'atendre les necessitats de la indústria agroalimentària extremenya, on el mercat redueix el cicle de vida dels productes, obligant a una innovació permanent en els mateixos i els seus processos i on es busca l'establiment d'una qualitat homogènia i adequada en els seus productes, cobrint la demanda creixent per part del consumidor final de productes de la més alta qualitat.

Les seves principals àrees de treball són:

Productes Hortofrutícolas
Productes Cárnicos
Productes Làctics
Oliïs
Enologia