Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Azti-Tecnalia invierte 4 millones de euros en nuevas tecnologías y logra una facturación de 19,4 millones en 2011

Azti-Tecnalia inverteix 4 milions d'euros en noves tecnologies i aconsegueix una facturació de 19,4 milions en 2011

16/05/2012

16 de maig de 2012

Azti-Tecnalia ha apostat en els últims anys per un model econòmic sostenible basat a transformar el coneixement i la R+D en solucions de valor per al mercat. En l'actual context de crisi, en el qual existeix una tendència generalitzada a reduir inversions, la fundació ha optat per augmentar la seva aportació a noves tecnologies de R+D fins a aconseguir els quatre milions d'euros en els dos últims anys. Aquest compromís amb la innovació i la investigació ha contribuït en gran mesura a aconseguir uns ingressos de 19,4 milions d'euros en 2011. El model econòmic d'Azti-Tecnalia ha estat igualment reconegut en l'última enquesta de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), que situa al centre tecnològic en el lloc número 50 del total d'11.481 empreses i organitzacions que realitzen activitats de R+D a Espanya.
Imagen
La facturació d'Azti-Tecnalia manté una línia clarament ascendent en els últims quatre anys. Dels 17 milions d'euros aconseguits en 2008, es va passar a 17,8 milions en 2009; en 2010 es van aconseguir 18,2 milions i durant l'any passat s'ha donat un important avanç que situa la facturació en 19,4 milions d'euros. Aquests bons resultats s'han de, entre altres motius, a l'alt nivell d'especialització aconseguit per les dues unitats de negoci del centre: investigació marina i investigació alimentària.

El model econòmic sostenible d'Azti-Tecnalia li ha situat en el lloc número 9 de les empreses i organitzacions del País Basc que duen a terme activitats de R+D, segons l'última enquesta sobre Innovació Tecnològica realitzada per l'INE. Aquest organisme situa al centre tecnològic en el lloc número 11 dins de les entitats espanyoles del seu sector que més inverteix en R+D. Dins d'aquesta enquesta, Azti-Tecnalia ha millorat les seves posicions pel que fa a 2010. Aquest any va ocupar el lloc número 59 dins del conjunt de l'Estat, el lloc número 11 d'Euskadi i el catorzè lloc entre les organitzacions del seu sector.

El passat any també ha estat molt fructífer en la participació d'Azti-Tecnalia en projectes d'investigació pertanyents al VII Programa Marco de R+D de la Unió Europea, dins de la categoria de ‘Alimentació, Agricultura i Pesca, i Biotecnologia’. La Fundació ha liderat un projecte i ha format part d'altres quatre, la qual cosa li situa com la segona entitat estatal que ha pres part en més projectes, únicament per darrere del Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

Empreses o entitats relacionades

Centro Tecnológico Azti - Derio

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Integración de datos en la fabricación de alimentos

    Integración de datos en la fabricación de alimentos

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    23/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024AWA Show2beForum Cárnico 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis