Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Termigo Microclimas y Mosetec Climatización patrocinan Mister Olympia AEFF 2012

Termigo Microclimes i Mosetec Climatització patrocinen Mister Olympia AEFF 2012

14/05/2012

14 de maig de 2012

Termigo i el seu representant a Andalusia Mosetec Climatització es van encarregar de climatizar el Pavelló Municipal de Còria del Riu a Sevilla, on es va celebrar la competició nacional de Mister Olympia 2012 valedora per al Mundial de Moscou.

Les altes temperatures previstes per al cap de setmana feien necessària la climatització del pavelló municipal per garantir el confort dels assistents i esportistes. Gràcies a la instal·lació dels bioclimatizadores evaporativos s'aconsegueixo mitigar les extremes temperatures registrades en l'exterior, que van aconseguir la màxima de 42 °C.

La pràctica esportiva és incompatible amb l'excés de sequedat generada pels equips d'aire condicionat convencional, i es fa necessària també una bona ventilació. Aquests dos aspectes van quedar perfectament coberts amb la instal·lació dels bioclimatizadores dins del pavelló.

La temperatura s'aconsegueixo reduir 10-11 °C per sota de la temperatura ambienti, la qual cosa va suposar que assistents i esportistes gaudissin d'un ambient més saludable, fresc i sense olors desagradables.

Termigo i Mosetec, especialistes en la climatització de gimnasos i zones esportives, van mostrar als assistents de l'esdeveniment les seves solucions de bioclimatización. Les instal·lacions esportives requereixen necessitats especials de climatització, ja que és necessari vetllar per unes òptimes condicions de qualitat de l'aire. Totes les solucions que van presentar en l'esdeveniment es caracteritzen per ser naturals i de mínim consum energètic, així com aplicables tant en zones interiors com a exteriors.

Termigo Microclimes i Mosetec Climatització patrocinen Mister Olympia AEFF 2012
Termigo Microclimes i Mosetec Climatització patrocinen Mister Olympia AEFF 2012.

Empreses o entitats relacionades

Dantherm

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis