Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Termigo Microclimas participa con el equipo Andalucía Team en la competición Solar Decathlon Europe

Termigo Microclimes participa amb l'equip Andalusia Team en la competició Solar Decathlon Europe

30/04/2012

30 d'abril de 2012

L'empresa Termigo patrocina a l'equip espanyol Andalusia Team en el Solar Decathlon Europe. Termigo amb més de 13 anys d'experiència en l'àmbit de la bioclimatización aportarà les seves solucions de climatització natural al projecte andalús.

Solar Decathlon Europe (SDE) és una prestigiosa competició internacional organitzada pel Departament d'Energia dels Estats Units que premia a la casa solar energèticament més eficient, sostenible i confortable. El Solar Decathlon Europe constitueix una excel·lent plataforma per difondre els coneixements i aplicacions en el camp de l'eficiència energètica aplicada a l'habitatge. Equips universitaris integrats per experts en arquitectura, energies renovables i comunicació, dissenyen i construeixen prototips d'habitatges solars i autosuficients energèticament. La Vila Solar es converteix durant aquests dies en una autèntica exposició i aparador al públic dels més avançats assoliments mundials en sostenibilitat.

SDE 2012 és la segona edició europea de Solar Decathlon Europe que, com ocorregués en 2010, se celebrarà a Madrid i està organitzada pel Ministeri d'Habitatge del Govern d'Espanya juntament amb el Departament d'Energia dels Estats Units. En aquesta ocasió, participaran 20 equips universitaris d'Amèrica, Àsia, Àfrica i Europa, entre els quals es troben quatre espanyols: el de la Universitat Politècnica de Catalunya, el de la Universitat del País Basc, el de la Universitat Cardenal Herrera de València i l'Andalusia Team, format per quatre universitats andaluses.

Projecte de l'equip andalús “pati 2.12”, en el qual participa Termigo
Projecte de l'equip andalús “pati 2.12”, en el qual participa Termigo.
El projecte de l'equip andalús “pati 2.12”, en el qual participa Termigo, constitueix un nou concepte d'habitatge modular autosostenible, basada en el concepte de “kit d'espais” i de “escala intermèdia de prefabricación”. Termigo planteja la bioclimatización de “pati 2.12” mitjançant sistemes evaporativos.

La refrigeració evaporativa consisteix a refredar la temperatura de l'aire utilitzant aigua. Els bioclimatizadores de Termigo recullen l'aire de l'exterior i mitjançant un ventilador ho impulsen a l'interior fent-ho passar prèviament per un filtre mullat. L'aire es refreda en entrar en contacte amb el filtre humit a causa de l'evaporació d'aigua, reproduint així la brisa marina. En l'actualitat, la climatització evaporativa constitueix una de les solucions més innovadores i eficaces en el sector del condicionament de l'aire.

Empreses o entitats relacionades

Dantherm

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis