Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los túneles de lavado y secado, protagonistas en el stand de Dinox
Pavelló 4, stand A160

Els túnels de rentat i assecat, protagonistes en el stand de Dinox

Redacció Interempresas24/04/2012

24 d'abril de 2012

Dinox, empresa dedicada des de fa 30 anys al disseny, fabricació i comercialització de maquinària i equips industrials per al sector de la higienización, aporta a Bta les seves últimes novetats en túnels de rentat i assecat. Es tracta d'un segment de mercat en el qual els anys d'experiència avalen a l'empresa gironina i li permeten oferir una extensa gamma de màquines altament competitives, ergonòmiques i segures, sempre amb un efectiu servei tècnic i de postvenda propis.
En túnels de rentat d'alta pressió, Dinox presenta el nou model de rentadora de la sèrie I. Es tracta d'un túnel de rentat de gran potència i òptimes prestacions per a produccions mitjanes i grans, destinat al rentat de caixes i safates. Amb aquest nou model s'ha afegit un mòdul de rentat d'alta pressió per a l'extracció total d'etiquetes de les caixes.
Túnel d'alta pressió de gran potència de Dinox
Túnel d'alta pressió de gran potència de Dinox.
El túnel de rentat i assecat de motlles de xocolata és un nou model de rentadores de la sèrie M+TS. Es tracta de la combinació de rentadores i secadoras modulars compactes d'òptimes prestacions per a produccions petites i mitjanes. Amb el nou model Dinox ofereix la millor solució per al rentat i assecat de motlles de xocolata.

Per al rentat i assecat de tarros i pots, Dinox presenta els túnels de la sèrie TSB, equips compactes de reduït grandària i òptimes prestacions. La màquina es configura segons les necessitats del client.

Túnel de rentat i assecat de motlles de xocolata (esq.) i per al rentat i assecat de tarros i pots (dta.).
Túnel de rentat i assecat de motlles de xocolata (esq.) i per al rentat i assecat de tarros i pots (dta.).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    23/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024AWA Show2beForum Cárnico 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis