Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Danmix presenta en BTA lo último de Baader en separación de producto duro y blando

Danmix presenta en BTA l'últim de Baader en separació de producte dur i tou

24/04/2012

24 d'abril de 2012

Amb motiu de la fira Bta, Danmix presenta en la seva stand (Pab.4, stand D100 –Tecnocárnica– i Pab. 5, stand D170 –Tecnoalimentaria) un gran nombre de màquines de totes les seves marques representades, entre elles l'última novetat de l'alemanya Baader, companyia especialitzada en la fabricació de separadores de producte dur i tou.

La seva nova i última creació és el model 604 que pot processar de forma delicada multitud de productes, com la carn de boví, porc i pollastre, peix i fruita. Carn magra o polpa són fàcilment separats dels tendons i ossos, o de pell i llavors. En qualsevol de les aplicacions, el rendiment és considerable i s'obté un producte final de qualitat superior.

A més de les característiques ja conegudes de la seva sèrie de separadores 600, la Baader 604 té nous avantatges: un nou disseny i màxima funcionalitat per a mitjana i gran producció; màxim rendiment en un espai petit; facilitat d'ús, amb pantalla tàctil de sèrie; i una gran varietat d'accessoris disponibles, que permeten elevar considerablement el rendiment, millorar la qualitat de producte final i estalviar en costos de manteniment.

Separadora Baader 604, comercialitzada a Espanya per Danmix
Separadora Baader 604, comercialitzada a Espanya per Danmix.

Empreses o entitats relacionades

Danmix, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AUTÉNTICA 2024SIAL FranceForum Cárnico 2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis