Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confort térmico en la industria mediante sistemas evaporativos y calor radiante
Els sistemes evaporativos i la calor radiant són possibles solucions per a la indústria

Confort tèrmic en la indústria mitjançant sistemes evaporativos i calor radiant

Redacció Interempresas27/02/2012

27 de febrer de 2012

En ambients industrials, evitar la calor i crear confort resol el compliment de la legislació i aporta solucions a la prevenció de riscos laborals. La climatització mitjançant sistemes evaporativos constitueix avui dia una de les solucions més innovadores i eficaces en el sector del condicionament de l'aire per a la indústria i els centres de treball. Aquests sistemes de climatització evaporativa consumeixen un 80% menys d'energia que un sistema d'aire condicionat per compressor. Els evaporativos són una molt bona solució per a sectors industrials tan variats com; alimentació, automoció, envasos i embalatges, arts gràfiques, metalmecánica, plàstica, química, cambres tècniques i tot tipus d'indústries en general.
Amb un sistema evaporativo es poden climatizar zones concretes i àrees específiques en les quals la calor és més intens i agressiu...
Amb un sistema evaporativo es poden climatizar zones concretes i àrees específiques en les quals la calor és més intens i agressiu.

D'altra banda, el seu cost d'instal·lació és inferior als sistemes convencionals de climatització. “Però addicionalment, perquè l'estalvi energètic que reporta el seu ús, enfront del sistema de compressor, fa que la seva instal·lació s'amortitzi en menys de cinc anys”, tal com expliquen des de Termigo. “També aporta beneficis per a la salut, ja que genera un ambient sa, net i fresc, que propicia unes condicions òptimes per a la vida. Climatiza com ho fa la naturalesa, sense ressecar l'ambient”.

Els climatizadores evaporativos porten brisa d'aire fresc, introduint 100% aire exterior. No recircula l'aire, sinó que ho recicla i ho purifica. És més, les finestres/portes de l'espai a climatizar poden romandre obertes.

En termes de ventilació, elimina fums, olors, pols en suspensió i aire interior viciat. Així mateix, dóna la possibilitat de climatiza zones concretes i àrees específiques en les quals la calor és més intens i agressiu.

Els climatizadores evaporativos introdueixen 100% aire exterior. És un sistema en el qual no recircula l'aire, sinó que ho recicla i ho purifica...
Els climatizadores evaporativos introdueixen 100% aire exterior. És un sistema en el qual no recircula l'aire, sinó que ho recicla i ho purifica.

Calor immediata en el lloc precís

D'altra banda, en les naus i espais de grans volums difícils de tancar, solucionar el confort a l'hivern acostuma a requerir solucions globals i de gran consum energètic. Per a això Termigo ofereix la gamma de calor radiant Termigo +heat, una solució de calor instantània per radiació que solament escalfa el cos sense requerir escalfar l'ambient.

Amb aquest sistema, des del primer instant en què s'engega la calor de radiació aporta el confort a qui se situa en el seu entorn. El seu efecte immediat evita temps morts de funcionament i pèrdues energètiques. A més és possible connectar-ho a sensors de presència que controli el seu funcionament.

Donat el seu mínim pes, la calefacció per infrarojos pot instal·lar-se en qualsevol paret, estructura sobre sòl o suspès sobre els llocs de treball...
Donat el seu mínim pes, la calefacció per infrarojos pot instal·lar-se en qualsevol paret, estructura sobre sòl o suspès sobre els llocs de treball.

Ràpid i fàcil d'instal·lar

La instal·lació de la calefacció per infrarojos permet una ràpida i fàcil instal·lació, com si d'un llum d'il·luminació es tractés. Donat el seu mínim pes, es pot instal·lar en qualsevol paret, estructura sobre sòl o suspès sobre els llocs de treball, adaptant-se a les necessitats.

Aquest sistema pot suposar més del 60% d'estalvi energètic en relació a altres sistemes de calefacció per a la indústria i llocs de treball. Com a principals característiques destaca que està exempt de precalentamiento, és una calor localitzada, net i sense olors, a més pot ser una solució fixa o portàtil i de fàcil instal·lació.

Varietat de models

Existeixen models per adaptar-se a cada aplicació en potència, sistema de fixació, colors i característiques d'impermeabilització. L'elecció de cada model li serà suggerida pels nostres especialistes per a la seva major satisfacció.

Empreses o entitats relacionades

Dantherm

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis