Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La plataforma Food for Life Spain promueve más de 55 proyectos en 2011

La plataforma Food for Life Spain promou més de 55 projectes en 2011

01/03/2012

1 de març de 2012

L'estudi de dietes específiques para determinats grups de població o la col·laboració amb països en vies de desenvolupament a través dels aliments d'origen, van motivar alguns dels més de 55 projectes de Food For Life Spain en 2011. En aquests projectes la plataforma va invertir l'any passat 118 milions d'euros. Els va dedicar també a l'estudi de mesures que permetin reforçar polítiques de desenvolupament sostenible en les companyies, una millor estructura en matèria de seguretat alimentària o avanços quant a gastronomia sensitiva-emocional.

La Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain —nascuda de la seva Plataforma Europea ETP Food For Life— té per objectiu orientar la investigació en alimentació cap als interessos de la societat. Amb aquest objecte, aquest organisme, que liderat des de la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (Fiab), ha impulsat des de 2009 iniciatives de R+D+i en el sector alimentari espanyol per un valor total de 281 milions d'euros.

La plataforma, regida per un consell amb tots els agents del sector agroalimentari (entorn acadèmic, associacions, empreses, usuaris i consumidors), està constituïda per sis grups de treball: Formació i Transferència de Tecnologia, Alimentació i Salut, Qualitat, Producció i Sostenibilitat, Aliments i Consumidor, Seguretat Alimentària i Gestió de la Cadena Alimentària.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

Forum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis