Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Corta vida a los sólidos en los líquidos
La companyia Eurospray subministra els seus filtres a Espanya i Portugal

Curta vida als sòlids en els líquids

Redacció Interempresas15/02/2012

15 de febrer de 2012

L'empresa Eurospray Spray and Filter Technology S.L. subministra directament als mercats d'Espanya i Portugal, amb la marca Euspray, tot tipus de filtres de pulverización i de filtres de línia i autolimpiantes que produeix a la seva fàbrica de Treviglio (BG) des de l'any 1971. Els filtres autolimpiantes estan dissenyats per a tot tipus de sectors industrials, com les indústries química, alimentària, tèxtil i paperera. També són molt utilitzats en plantes de tractament d'aigües residuals.

Els filtres autolimpiantes i automàtics Euspray estan dissenyats per eliminar tots els sòlids en suspensió presents en els líquids utilitzats en processos industrials, reciclatge d'aigua, líquids de refinació, etc. Aquests filtres tenen les peces totalment d'acer inoxidable AISI 316 i AISI 304 i aconsegueixen cobrir capacitats que van d'uns pocs metres cúbics/hora a més de 1000 m³/hora. Els seus graus de filtració van des de 50 micres fins a 2.000 micres i disposen de connexions a partir de DN 50 a DN 250. La companyia pot elaborar dissenys especials depenent de les necessitats dels clients.

La gamma es compon de filtres d'alt cabal, amb els models HHF i HF; de mig cabal, amb els models MF i MF-LP; i de baix cabal, amb els models LF, ALF4AP, així com un en forma de ‘I’ per a baix/mig cabal. S'ha dissenyat també una versió en alumini per obtenir una bona qualitat a més baix cost de diners.

Esquema de funcionament dels filtres Euspray
Esquema de funcionament dels filtres Euspray.

Funcionament

El principi de funcionament és el mateix per a tots els tipus de models: el líquid a filtrar travessa un cartutx filtrante (amb el grau de filtració triat) dipositant les impureses i les substàncies sòlides en la superfície interna del mateix cartutx; el líquid torna a sortir amb el grau de filtració desitjada.

A causa del progressiu dipòsit de brutícia en la paret interna del cartutx, es crea una diferència de pressió entre l'entrada i la sortida del filtre. Aquest valor és detectat per un manòmetre diferencial que, una vegada aconseguit el límit establert, s'encarregarà de transmetre el senyal al quadre de control. En aquest moment s'engega el cicle de neteja automàtic del cartutx filtrante.

Els filtres estan equipats amb unitats d'autocontrol que regulen quan i com es fa l'autolimpieza en el filtre a través de la rotació d'un eix amb raspadors o raspalls que difereixen, de tipus i de material, depenent del tipus d'aplicació.

cal destacar també que els filtres estan equipats amb una vàlvula de descàrrega manual o automàtica per qualsevol contralavado que és molt útil quan les partícules en suspensió en un líquid que s'ha filtrat tenen una cohesió forta i pot portar als dipòsits o a posteriors reaccions fora del cartutx.

Empreses o entitats relacionades

Euspray by Eurospray Spray and Filter Technology, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024SIAL FranceAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis