Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La FIAB pide al ministro Cañete que trabaje por situar al sector alimentario “en el lugar que le corresponde”

La FIAB demana al ministre Cañete que treballi per situar al sector alimentari “en el lloc que li correspon”

11/01/2012

11 de gener de 2011

El president de la Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (Fiab), Jesús Serafín Pérez, considera necessari seguir treballant a “situar al sector d'alimentació i begudes en el lloc que li correspon concorde a la seva contribució al 8% del PIB espanyol i a l'ocupació que genera de forma indirecta, que supera el milió de persones”. Així ho va fer saber en una recent reunió, aquest dilluns, amb el ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, Miguel Arias Cañete, a la seu ministerial. En la trobada també va participar Horaci González Alemany, director general de la Fiab.

D'esquerra a dreta: Horaci González Alemany, director general de FIAB; Jesús Serafín Pérez, president de FIAB i D...
D'esquerra a dreta: Horaci González Alemany, director general de FIAB; Jesús Serafín Pérez, president de FIAB i D. Miguel Arias Cañete, ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient. Foto: Fiab.

En opinió de Serafín, “l'alimentació està molt per sobre d'altres sectors percebuts com a estratègics per a l'economia espanyola, com són el de l'automoció (6,2 %), veient-se solament superada pel sector turístic, que suposa el 10,3 % del PIB espanyol”. La deprimida demanda interna i la necessitat que les empreses surtin a l'exterior, van ser alguns dels punts d'interès de la reunió amb el ministre. Ho va anar també la necessitat de donar un impuls a la Llei de la Cadena Alimentària que permeti reconduir el desequilibri actual de la cadena agroalimentària.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

Forum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis