Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Óscar Egaña, técnico comercial de Solids System-Technik
“Cal oferir sempre la solució més adequada a les necessitats productives del client”

Entrevista a Óscar Egaña, tècnic comercial de Solids System-Technik

Redacció Interempresas15/12/2011

15 de desembre de 2011

Durant l'últim trimestre de l'any han tingut lloc dues importants trobades professionals en els quals Solids System-Technik no ha fallat: les fires Powtech i Expoquimia. La Powtech, fira internacional de referència en tot el relatiu a la indústria de procés i instrumentació, celebrada al país natal de la seva activitat, Alemanya, va tenir lloc el passat mes d'octubre i va explicar com cada any, amb la participació de les empreses capdavantera en el sector. Expoquimia, per la seva banda, és la trobada del sector químic del país en el qual es donen cita les empreses més capdavanteres del sector químic, una de les branch solutions de Solids Solutions Group. Óscar Egaña, tècnic comercial que va acudir a tots dos trobades en Núremberg i Barcelona, explica els detalls de tots dos esdeveniments, així com un petit balanç de l'any.
Óscar Egaña, tècnic comercial de Solids System-Technik
Óscar Egaña, tècnic comercial de Solids System-Technik.

Una fira dedicada exclusivament a la indústria de procés, existeix un mercat que justifiqui l'existència d'un esdeveniment tan especialitzat?

Sí, certament existeix un mercat molt ampli i variat com són la indústria de l'alimentació, farmàcia, química, minerals, cautxú, plàstic i medi ambient, amb empreses que necessiten de coneixements especialistes per poder aconseguir la màxima productivitat. En aquest sentit, aquests esdeveniments segueixen sent el millor lloc de trobada entre professionals.

D'altra banda, la indústria de procés és un important sector industrial a Alemanya i d'aquí el gran èxit d'assistència de professionals a la fira Powtech. Per solids system-technik, aquesta és una fira especial ja que compartim stand amb els nostres socis alemanys del grup Solids Solutions Group.

En el cas d'Expoquimia, quina classe de solucions pot oferir una enginyeria especialitzada en el maneig de sòlids a orri?

La nostra empresa sempre s'ha preocupat per adaptar-se a les necessitats de cada client i per aquesta raó ha desenvolupat diverses línies de producte que recentment vam mostrar en les fires Powtech i Expoquimia, com són la línia Basic (per a sòlids abrasius i no corrosius), Clean (adequada per a exigència mitjana quant a neteja i higiene), Hygienic (màxima higiene en la producció) i Heavy (resistent a la temperatura i al desgast).

Especialització sectorial, línies de components... és necessària tanta classificació?

Sempre és necessari oferir la solució més optima a les necessitats productives del client i durant els nostres 40 anys com a enginyeria especialista en maneig industrial de sòlids, hem donat una gran importància a desenvolupar solucions que s'adaptin a les necessitats especifiques de cada sector com ho fan les gammes Basic, Clean, Hygienic i Heavy.

En plena crisi, és interessant acudir a fires?

Sí, ja que en l'actual conjuntura de mercat és més important que mai mostrar-te als potencials clients. Nosaltres som una enginyeria de procés de maneig de sòlids a orri, enfocada a aportar solucions integrals a les necessitats dels clients i aquestes fires ens brinden una molt bona oportunitat de trobada.

De cara al proper 2012, seguirem en la mateixa línia i participarem en fires tant alemanyes com a espanyoles. De moment, podem confirmar la nostra presència en la secció Hygienic de New Lounges a Karlsruhe, en l'Anuga-FoodTech de Colònia, en l'Achema de Frankfurt i en la Schüttgut de Düsseldorf, així com en la fira Exposólidos a Barcelona, on a més formem part del comitè organitzador.

En comparació d'anys anteriors i tenint en compte la crisi econòmica, consideraries que la participació ha descendit aquest any?

En la Powtech entenc que el nombre d'expositors s'ha mantingut i en Expoquimia potser ha descendit lleugerament respecte a edicions anteriors, però en tots dos casos hi ha hagut una gran afluència de professionals. Per al grup Solids Solutions ambdues fires han tingut un balanç positiu tant pel gran nombre de professionals que s'han apropat al nostre stand, així com per la quantitat de consultes rebudes.

I a propòsit de la situació econòmica actual, com afecta aquesta a una enginyeria com la vostra?

Tots sabem que la situació econòmica que vivim avui no és bona i moltes empreses han decidit no invertir en millores o ampliacions fins que s'estabilitzi la conjuntura actual amb el consegüent descens de projectes, per aquesta raó, algunes enginyeries no estan passant per un bon moment. Afortunadament, Solids System-Technik, durant el seu gairebé mig segle com a enginyeria, ha ofert solucions a un ampli ventall de sectors industrials i aquesta diversificació, juntament amb un bon 'know-how', ens està permetent aquest any tenir un balanç positiu i amb perspectives de millora per 2012.

Empreses o entitats relacionades

Hosokawa Solids, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceForum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis