Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Seafood Barcelona anuncia sus fechas de celebración: del 15 al 17 de octubre de 2012

Seafood Barcelona anuncia les seves dates de celebració: del 15 al 17 d'octubre de 2012

03/11/2011

3 de novembre de 2011

Diversified Business Communications i Alimentària Exhibitions acaben d'anunciar les dates per a la celebració del saló Seafood Barcelona que organitzaran conjuntament. L'esdeveniment es durà a terme del 15 al 17 d'octubre de 2012 en Fira de Barcelona.

Seafood Barcelona es caracteritzarà per reunir als principals compradors i venedors interessats tant en l'atractiu potencial del mercat espanyol, així com del sud d'Europa; focalitzant-se també a l'àrea mediterrània i els mercats llatinoamericans. El saló s'erigirà, per tant, en un potent hub d'interconnexió entre totes aquestes àrees i els seus operadors internacionals clau, la qual cosa constituirà el seu tret diferencial propi. En la seva primera edició, els organitzadors esperen atreure a 300 empreses expositores i processadores de productes del mar, així com a un gran volum de compradors d'aliments marins procedents de la distribució, en la seva majoria de supermercats, hipermercats, restaurants, traders, importadors, distribuïdors i majoristes.

Segons J. Antonio Valls, director general adjunt d'Alimentària Exhibitions, la determinació d'aquestes dates per dur a terme la primera edició de Seafood Barcelona, “obeeix a la reflexió prèvia consulta amb els principals traders internacionals del mercat, la intensa activitat del qual pels fòrums internacionals més importants del sector així ho aconsella”.

Seafood Barcelona abastarà totes les categories de productes del mar, incloent mariscs frescos, congelats, processaments, productes de valor afegit, equipament de processament, packaging i envasament, i companyies de serveis per a la indústria de productes pesquers.

Per a Mary Larkin, vicepresidenta del grup de Diversified Business Communications, “per primera vegada, totes les categories de productes del mar estaran representades en un sol lloc, a Barcelona. Seafood Barcelona presentarà noves oportunitats perquè compradors i venedors de productes del mar accedeixin a aquest mercat capdavanter, proporcionant-los un lloc per establir contactes professionals, descobrir nous productes i, en definitiva, fer créixer els seus negocis”.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Foodtech Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis