Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Haver&Boecker participa en Expoquimia con su sistema de análisis de partículas de visión artificial

Pavelló 7, nivell 0, stand A139

Haver&Boecker participa en Expoquimia amb el seu sistema d'anàlisi de partícules de visió artificial

Redacció Interempresas26/10/2011

26 d'octubre de 2011

La companyia Haver&Boecker presenta en Expoquimia (recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 14 al 18 de novembre) els seus nous CPA, sistemes d'anàlisis de partícules de visió artificial. Des de 1992, la companyia ofereix aquestes solucions inline i online en el mesurament de partícules de tot tipus de productes en pols i granulados, substituint als convencionals i limitats analitzadors per sedassos vibrants.

Amb capacitats de mesurament des de 4 micròmetres fins a 400 mil·límetres, el CPA proporciona mesuraments dinàmics reals de la grandària i de la forma de les partícules de mostra. Cadascuna de les partícules queda caracteritzada i registrada (forma de partícula, relació llarg-ample, esfericidad, volum, longitud màxima, etc.) proporcionant informació del procés.

Solucionis com el ‘Autosampler’, que permet dur a terme un mostreig automàtic, així com les solucions ‘Plug&Play’ permeten als productors de minerals supervisar la seva producció en temps real amb la major precisió tant en línia com a online.

Procés de funcionament del CPA
Procés de funcionament del CPA.

Haver&Boecker és un proveïdor de modernes instal·lacions d'ensacat, malla metàl·lica, sedassos, analitzadors de partícules, envasadoras de líquids i plantes completes de logística de líquids, sota les marques Haver, Behn+Bats, Feige Fillingy Sommer.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Haver & Boecker Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis