Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann Battenfeld apuesta por PowerVision
Després de diversos projectes en automatització, la visualització de Cognex ha estat implantada per primera vegada en la micro inyectora MicroPower.

Wittmann Battenfeld aposta per PowerVision

Redacció Interempresas20/09/2011

0 de setembre de 2011

Amb PowerVision, els clients de Wittmann Batenfeld disposaran d'un sistema d'inspecció de qualitat que pot ser integrat en les seves automatitzacions o en la cadena de producció, sense necessitat de coneixements experts específics. PowerVision és el sistema de visualització de la signatura Cognex amb la seva sèrie Visionsystem, que ha estat integrat en el control Unilog B6 i en projectes d'automatització.

Les estrictes normes de qualitat imposades als productes fabricats mitjançant modelo per injecció fan que els requisits a complir per la inspecció de qualitat siguin cada vegada majors. A causa de l'exigència d'una inspecció de qualitat del 100%, i una reducció de costos simultània, el monitoratge de qualitat òptica mitjançant càmeres digitals s'ha convertit en la norma habitual en els últims anys.

A més d'estar present en la majoria d'automatitzacions de Wittmann, la visualització de la funció de mesurament en el control Unilog B6 també permetrà a l'usuari de la màquina monitorizar els resultats. Aquest concepte integrat, després de diversos projectes en automatització, ha estat implantat per primera vegada en la màquina de micro injecció MicroPower de Wittmann Battenfeld.

El sistema de micro injecció MicroPower 15 de Wittmann Battenfeld
El sistema de micro injecció MicroPower 15 de Wittmann Battenfeld.

Els mesuraments són realitzats mitjançant la càmera intel·ligent In-Sight Micro ISM 1403-11 de Cognex. Quan ha carregat el programa, és capaç de realitzar els mesuraments requerits automàticament.

L'interface d'usuari PowerVision

L'interface d'usuari PowerVision ha estat creat específicament per la MicroPower amb el programari In-Sight Explorer de Cognex. S'encarrega de realitzar la majoria de les tasques de comprovació habituals en la pràctica. Durant el desenvolupament s'ha prestat especial atenció a simplificar la operació per fer-la el més clara possible. La versió actual de PowerVision permet als clients realitzar controls presencials, així com inspeccions de qualitat en fins a 8 cavitats de meitats de motlle col·locades en la taula giratòria de la MicroPower.

La visualització

La visualització està basada en una connexió entre l'interface d'usuari VisionView i el control Unilog B6 configurat amb Windows XP. Cognex i Wittmann Battenfeld han aplicat tots els seus esforços per optimitzar la coordinació dels dos sistemes. Els temps d'accés pel Power Vision i el sistema de control Unilog B6 ja són pràcticament tan curts com els de el panell VisionView.

El sistema de control Unilog B6 només permet l'accés al PowerVision després que l'usuari s'hagi registrat en el sistema. D'aquesta manera es eviten alteracions involuntàries del programa de mesurament o dels límits de configuració de la càmera.

A més, la inyectora disposa de connectors VGA i USB. Això permet a l'usuari connectar un monitor addicional per veure el programari PowerVision, per exemple, prop de l'àrea de les peces rebutjades. El connector USB permet a més modificar els valors mitjançant un ratolí USB o també guardar imatges en una memòria USB.

La càmera In-Sight Micro de Cognex
La càmera In-Sight Micro de Cognex.

L'interface del robot

L'accés a la càmera es realitza mitjançant un programa del robot vertical Scara W8VS2 de Wittmann. Per oferir als clients la major facilitat, s'han instal·lat les funcions del programa d'aprenentatge que han de monitorizarse en relació amb productes específics en la funció “Quick Editor” del control R8.2 de Wittmann. D'aquesta manera, les configuracions de paràmetres basades en imatges es poden ajustar pas a pas.

El robot transmet el senyal per a la captura de la imatge juntament amb el nombre de la cavitat corresponent. Ja que la MicroPower ha estat equipada amb una taula giratòria en el costat de l'expulsor per a cicles curts, la meitat de motlle respectiva de la peça que s'ha de mesurar, també és transmesa a la càmera. A continuació, la informació rellevant és transmesa al robot, començant per el senyal 'imatge gravada'. En aquest moment, el robot pot començar a moure's amb la finalitat de minimitzar els temps de cicle. Després de l'avaluació de la imatge, es comunica al robot la selecció de peces bones o dolentes. Per al futur es té previst fer que determinats tipus de defectes siguin definibles, de manera que es puguin documentar i portar registres estadístics.

La il·luminació

Molts dels sistemes d'il·luminació habituals requereixen d'un transformador extern per controlar la intensitat de la llum necessària per gravar la imatge. En aquest cas, la intensitat de llum correcta és ajustada manualment amb ajuda d'un potenciòmetre. Per contra, la llum contínua de la 'In-Sight Micro' de Cognex es connecta directament i és controlada per la càmera. D'aquesta manera, gràcies a l'aplicació de l'última tecnologia de LED, els sistemes d'il·luminació de gran consum han estat substituïts per aquest dispositiu de flaix amb important estalvi d'energia. Aquest sistema fins i tot permet evitar canvis involuntaris en la intensitat de la llum.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis