Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La industria alimentaria invertirá con el ICEX medio millón para promocionarse en China e India

La indústria alimentària invertirà amb l'ICEX mig milió per promocionar-se a Xina i Índia

27/06/2011

27 de juny de 2011

El Institut Español de Comerç Exterior (ICEX) i la Federació d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB) han renovat el conveni per promocionar, de manera conjunta, els aliments i begudes espanyols als mercats de Xina i Índia, amb una inversió superior als 500.000 euros. Una iniciativa en marxa, en col·laboració amb el gegant asiàtic des de l'any 2007 i amb el país indi des de fa un any, en la qual es comparteixen les actuacions de promoció i els fons necessaris per finançar-les, segons han informat ambdues entitats en un comunicat conjunt. Així doncs, el Pla Xina i el Pla Índia constitueixen “un dels millors exemples del bon funcionament de la coordinació institucional a l'hora de promoure la internacionalització de les empreses”.

El conveni entre ambdues institucions, que té una durada d'un any, ha estat signat pel vicepresident executiu de l'ICEX, Fernando Salazar, i pel secretari general de FIAB, Horaci González Alemany. A més, compten amb la col·laboració del Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí i de diversos organismes de promoció autonòmica.

Entre les accions dissenyades per aquest any a Xina destaquen les promocions en punt de venda en les cadenes de distribució del país, orientades a augmentar les vendes dels productes que ja es comercialitzen als diferents mercats: Park'nShop (Hong Kong), City Super (Xangai), Mitsukoshi (Taiwan) i Century Mart (Zhejiang). Així mateix, es realitzarà una promoció dirigida al 'canal horeca' en restaurants i tendeixis gourmet en tres ciutats durant el mes de setembre.

En el cas del mercat indi, entre les accions dissenyades per a l'any 2011 destaca la celebració d'una tercera edició de les 'Jornades d'Alimentació i Gastronomia' en Mumbai, que se celebren al desembre, amb l'objectiu d'intensificar la presència al mercat i millorar la imatge d'Espanya a Índia. També s'organitzaran seminaris de formació a xefs indis en col·laboració amb l'Institut Cervantes.

De cara a l'any proper, ICEX i FIAB consideren interessant contemplar Xina i Índia com “dos països prioritaris en la invitació de compradors a la fira Alimentària 2012”. En xifres, cal ressaltar que en el primer trimestre de l'any, el valor de les exportacions d'alimentació encara són reduïdes, van descendir un 73%.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas
ICEX España Exportación e Inversiones (Antes Instituto Español Comercio Exterior)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis