Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El pabellón español en la feria Hofex de Hong Kong cuenta con un 21,4% más de empresas

El pavelló espanyol a la fira Hofex de Hong Kong té un 21,4% més d'empreses

11/05/2011

11 maig 2011

El ICEX organitza un pavelló espanyol integrat per 56 empreses en la 14a edició de la fira biennal Hofex que tindrà lloc a Hong Kong del 11 al 14 de maig. En la passada edició es van donar cita 44 empreses espanyoles, fet que suposa un notable increment del 21,4%. Aquesta fira biennal està dirigida a un públic exclusivament professional i constitueix la fira més important del sector de l'alimentació i begudes a la regió. En la seva anterior edició van assistir més de 1.800 empreses procedents de 66 països i es va registrar una afluència de 32.000 visitants.

Com a reforç de la imatge del pavelló, s'ha organitzat un espai gastronòmic en el qual es desenvoluparan altres activitats com tasts, seminaris, concurs de tall de pernil i degustacions, per apropar al públic assistent els aspectes més rellevants de la gastronomia espanyola i dels productes presents a la fira. Aquesta acció s'inscriu en el marc de les activitats desenvolupades en el Pla Xina Agroalimentari. que engloba el ICEX, el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, la Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (FIAB), les cambres de comerç i 16 organismes de promoció exterior autonòmics. Per províncies, les empreses procedeixen sobretot de Barcelona (10), Saragossa (7), Alacant (4) i Toledo (4), entre d'altres.

Hong Kong és un mercat amb creixent interès i importància per als productes agroalimentaris españols. El fet que sigui la tradicional porta d'entrada al mercat xinès unit a l'evolució del seu mercat intern cada vegada més interessat en els productes occidentals, converteix l'illa en un enclavament estratègic per a la comercialització del vi, l'oli d'oliva, els productes carnis i els productes gourmet. Les exportacions agroalimentàries espanyoles-aliments i begudes-a Hong Kong van arribar l'any 2010 gairebé els 140 milions d'euros, fet que suposa un increment del 18% sobre l'any anterior.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas
ICEX España Exportación e Inversiones (Antes Instituto Español Comercio Exterior)
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis