Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Molinos de todos los tamaños
Wittmann presenta una variada sèrie de molins de reciclatge de diverses mides per al reciclatge de plàstics.

Molins de totes les mides

Redacció Interempreses06/04/2011

5 abril 2011

Wittmann Battenfeld fabrica una àmplia gamma de molins per al reciclatge de materials plàstics, des dels populars trituradors a baixes revolucions sèrie Minor i Junior, fins als grans molins per al reciclatge massiu sèrie MC, passant per sèries intermèdies com Mas i ML (molins de fulles a peu de màquina).

La gamma actual que presenta el fabricant austríac és una de les més extenses del mercat actual, ja que pot oferir qualsevol solució per a un correcte reciclatge, sistemes especials per a plàstics tècnics, equips de recuperació tant en línia al costat de la injectora, i altres models específics per moldre grans peces en zona aïllada.

Sèries Minor i Junior: els trituradors sense reixeta de velocitat lenta d'aquestes sèries estan pensats per a la recuperació amb garanties de plàstics tècnics de gran duresa.

La sèrie arrenca amb el model petit, Summe Minor 1 amb 1 fulla i 2 rodets dentats i arriba fins el Summe Junior Doble 8 amb 8 fulles i 8 rodets de tall, així com un tercer eix per cargol per forçar les peces a la cambra de tall. Tots els trituradors sense reixeta i baixa velocitat (27 rpm), són de baix soroll, compactes i molt adequats per a l'ús a llarg termini de materials durs i reforçats amb fibra de vidre.

Sèries Mas i ML: es tracta de molins convencionals amb fulles, muntades de manera tangencial o escalonada, per al reciclatge de tot tipus de plàstics. Tots els models d'aquestes sèries estan construïts de manera compacta, insonoritzats, per obtenir un magnífic resultat en el reciclatge a peu d'injectora.

Model Summe Junior doble
Model Summe Junior doble.

Sèrie MC: Molins per al reciclat massiu

Aquests són molins de grans dimensions, des de 10 fins 150 CV, construïts amb la major robustesa, per a un reciclatge massiu de qualsevol peça o rebuig en material termoplàstic. El més nou és el model MC-34 Primus, de la sèrie MC Primus de molins convencionals, desenvolupada específicament per al reciclatge de plàstics tous i de duresa mitjana. Serveix de pont entre la línia econòmica i popular de molins per treballar al costat de la premsa ML / Mas i la sèrie MC de molins centrals. Disposa d'una càmera de tall de 300 mm x 400 mm i pot arribar, segons la mida de la reixeta i de la geometria de les peces, un rendiment de material d'entre 200 i 300 kg / h.

Els molins MC Primus disposen d'un disseny amb rotor obert que ofereix un flux d'aire a través de la càmera de tall per prevenir la degradació tèrmica o la fosa del material. Les fulles mòbils inclinades del rotor obert en configuració 3 x 2 ("rotor en espiga"), combinades amb dues fulles fixes inclinades amb un doble tall tipus tisora que millora la qualitat del triturat i minimitza la pols. Les fulles giratòries i fixes es poden esmolar diverses vegades depenent del desgast.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis