Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria&Horexpo Lisboa contará con más expositores y visitantes internacionales

Alimentaria & Horexpo Lisboa comptarà amb més expositors i visitants internacionals

28/01/2011

28 gener 2011

A falta de dos mesos per a la celebració de Alimentaria & Horexpo Lisboa, el saló revela més detalls sobre l'oferta que presentarà en el seu nou projecte que agrupa els sectors de l'alimentació, distribució, hostaleria i tecnologia alimentària. La convocatòria atraurà un gran nombre de participació internacional que veuen en el saló la millor porta d'entrada al mercat de parla portuguesa. La fira, que tindrà lloc del 27 al 30 de març de 2011, ocuparà els quatre pavellons del recinte de Feira Internacional de Lisboa 45.000 m 2 - i espera comptar amb 800 empreses i 30.000 visitants professionals.

Alimentaria & Horexpo Lisboa comptarà amb la presència d'expositors procedents de més de vint països diferents, amb Espanya al capdavant i seguida d'altres participacions originàries de França, Itàlia, Regne Unit, Irlanda, Bèlgica, Luxemburg, Àustria, Bulgària, Polònia, Lituània i Mèxic, entre d'altres. A més, com a principal novetat, les representacions provinents d'Argentina, Xina, Corea, Tailàndia, Romania i el Marroc, que per primera vegada es sumen a aquest nou projecte. A destacar el retorn del pavelló agrupat d'Alemanya, que després d'un lleu període d'absència torna a participar en el Saló.

La participació espanyola, que estarà representada amb més d'un centenar d'empreses, reflectirà la importància del mercat portuguès per a les seves importacions i exportacions. A dia d'avui, està confirmada la presència de les comunitats autònomes de Madrid, Extremadura, Castella la Manxa, Galícia i les diputacions de Palència, Salamanca i Huelva. Així mateix, també participaran empreses com Churruca, Comercial Masoliver, Ingapan o Europastry, a Alimentaria, Cooking Systems o Winterhalter Ibèrica, en Horexpo, i en el cas de Tecnoalimentaria, firmes líders com Equip Emo, Grupalia Tecnologia Alimentària, Busch Ibèrica, Ulma, Importadora Tudelana, Vaessen Schoemaker, Porbisa-Angel Mir o Bizerba.

Per la seva banda, Portugal ja ha assegurat la participació de les regions de Beira Interior, Península de Setubal, Alentejo, Serra da Estrela, Douro, així com una representació molt destacada de la regió de Douro. A més, empreses líders en el mercat de cafè com Delta, Nicola i Silveira; o Ovo Líquid, especialista en productes de IV gamma, no faltaran a la cita amb Alimentària. En el cas de Horexpo, el saló comptarà amb companyies de referència en els seus respectius àmbits com Vista Alegre, Renova, Fiamma, Gresilva o J. Diversey.

Pel que fa a demanda, Alimentaria & Horexpo Lisboa espera assolir la xifra de 60 compradors convidats per l'organització, entre els quals destaquen Max Foods (Índia), Icomps & Impex pltd (Índia), avendi LTD (Bulgària), Calimp (Brasil), Pão de Açúcar ( Brasil) CIM Hotels (Espanya), Ristretto Import & Màrqueting (Israel) Italyabroad.com (Regne Unit), Bento (Cap Verd), Domar (Angola), Makbol (Angola) o Tropigalia (Moçambic), entre d'altres.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Foodtech Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis