Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La industria alimentaria cerrará el año con una facturación estancada, aunque conservará el empleo

La indústria alimentària tancarà l'any amb una facturació estancada, tot i que conservarà l'ocupació

02/12/2010

2 desembre 2010

Al tancament d'aquest exercici, la indústria d'alimentació i begudes haurà mantingut la seva xifra de negoci. En concret, el sector augura unes vendes de 85.075.000 d'euros, cosa que s'estendrà també al nombre de llocs de treball, amb una plantilla total de 439.000 treballadors. Són dades que es desprenen del baròmetre de la Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (FIAB). Les xifres demostrarien, segons la patronal alimentària, la solidesa del sector tot i la conjuntura econòmica, amb un lleuger descens del 0,19% respecte als 85.232.000 d'euros que va moure l'any passat. Així mateix, fonts de FIAB han assegurat que es tracta d'un dels sectors on es donen menys pèrdues de llocs de treball.

Des de la federació, s'ha desenvolupat un model pioner amb el que prediuen l'evolució de l'Índex de Preus Industrials del sector fins a finals de l'any en curs, segons tres escenaris: el més probable, el positiu i el negatiu. Un cop valorada la predicció més probable, el sector de l'alimentació tancaria l'any amb un índex igual al de l'any 2009, mentre que el de begudes experimentaria una caiguda del 6,3%. Basant-se en un escenari positiu, el primer arribaria un 4,9% i el segon descendiria només el 0,3%, mentre que en un negatiu ambdós caurien fins al 3,8% i el 12,3%, respectivament.

Per la seva banda, l'informe 'Regulació d'ocupació en la indústria alimentària', a càrrec de la Federació Agroalimentària d'UGT, llança una sèrie de dades menys positius sobre l'evolució del sector. Un total de 4.293 empleats, de la indústria d'alimentació i begudes, s'han vist afectats per expedients de regulació d'ocupació (ERO) fins al tercer trimestre de l'any. A nivell global, en tots els sectors econòmics, uns 202.911 treballadors s'han vist exposats a ERO.




Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis