Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El nuevo proyecto Alimentaria&Horexpo Lisboa despierta el interés unánime del sector

El nou projecte Alimentària & Horexpo Lisboa desperta l'interès unànime del sector

21/09/2010

21 setembre 2010

Alimentaria & Horexpo Lisboa és el pròxim projecte de Alimentaria Exhibitions. La iniciativa firal suposa el naixement de la major plataforma de negocis a Portugal per als sectors de l'alimentació, distribució, hostaleria i tecnologia alimentària. Alimentaria Lisboa, Horexpo i Tecnoalimentaria passen a celebrar conjuntament en una convocatòria en la qual cada saló manté la seva pròpia personalitat i importa sinergies per a cada un dels sectors. Alimentaria & Horexpo Lisboa, que tindrà lloc del 27 al 30 de març de 2011 al recinte de FIL (Feira Internacional de Lisboa), espera ocupar 45.000 m2 i preveu comptar amb la participació de 800 empreses i 30.000 visitants professionals.

Segons l'opinió del director Alimentaria & Horexpo Lisboa, Víctor Pascual, aquest nou projecte "es beneficiarà del reeixit camí recorregut anteriorment per Alimentaria Lisboa i Horexpo, multiplicant les oportunitats de negoci tant per a les empreses expositores com per als professionals que acudeixin a la cita". A més, Pascual ha volgut recalcar "la importància de poder treballar amb una oferta expositiva tan diversificada i poder abastar un públic molt més ampli".

La fira sumarà les tres ofertes firals i atraurà tots els visitants professionals tant del canal de distribució d'aliments i begudes com del canal Horeca, la indústria alimentària i de tecnologies de l'alimentació, amb un perfil de visitant comprador amb alt poder de decisió en seves companyies. D'aquesta manera, Alimentaria & Horexpo Lisboa "facilitarà la realització de contactes i d'operacions comercials i permetrà a les empreses participants accedir a un major nombre de sectors de la demanda i, en definitiva, a més clients", ha afirmat Víctor Pascual.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Foodtech Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis