Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mitsubishi Electric se instala en el PE San Fernando

Mitsubishi Electric s'instal al PE San Fernando

14/07/2010

14 juliol 2010

Goodman ha llogat una oficina de 500 metres quadrats a l'empresa Mitsubishi Electric al parc empresarial Sant Fernando, ubicat a San Fernando de Henares (Madrid).

Marià Arigita, Madrid Office Administration manager de Mitsubishi Electric, comenta que "un dels motius fonamentals pels que vam triar el parc empresarial Sant Fernando com a ubicació de les oficines a Madrid va ser la seva relació qualitat-preu. Així mateix, el concepte de parc empresarial de Goodman ens sembla ideal, pels seus serveis i perquè ofereix un entorn perfecte per a desenvolupar el nostre treball ".

El complex està format per 13 edificis d'oficines que disposen d'un total de 87.000 m 2
El complex està format per 13 edificis d'oficines que disposen d'un total de 87.000 m 2.

Cal recordar que el parc empresarial Sant Fernando està situat en l'eix de l'A-2, una de les zones amb major presència empresarial de Madrid. Es tracta d'una ubicació estratègica, a prop d'importants carreteres que permeten que els clients tinguin a només 6 minuts de l'aeroport de Barajas ia 12 minuts del centre de Madrid.

El complex està format per 13 edificis d'oficines que disposen d'un total de 87.000 metres quadrats, i 40.000 de zones verdes, places i fonts. L'any passat, el parc va créixer amb la construcció de dos nous edificis, una ampliació de 14.550 metres quadrats que li ha permès disposar de més espai per acollir a nous clients.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Electric Europe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis