Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solid System participa en un seminario Atex, organizado por Cepreven

Solid System participa en un seminari Atex, organitzat per CEPREVEN

31/03/2010

31 març 2010

Solids System-Technik participarà en les jornades sobre prevenció ii protecció d'explosions, que organitzarà l'Associació de recerca per a la seguretat i béns (Cepreven) a Madrid i Barcelona, els propers 29 d'abril i 6 de maig, respectivament.

Cepreven, amb la realització d'aquesta jornada, pretén reunir experts de les diferents disciplines que intervenen en el disseny de l'estratègia de seguretat en una planta amb riscos Atex. Se'ls vol mostrar que utilitzant adequadament el coneixement i les tècniques que tenim al nostre abast, es pot mantenir l'alt nivell de seguretat que tothom espera del seu lloc de treball. Des Cepreven es vol posar a l'abast dels assistents la informació bàsica necessària per poder prendre les decisions adequades complint amb els requisits legals de seguretat, producció i rendibilitat.

Josu Bordagarai, director industrial de Sólidos System-Technik, dirigirà la ponència 'Solucions intel ligents en classificació de zones per a processos de maneig de sòlids'. El coneixement del procés en instal·lacions de maneig de sòlids, resulta primordial per a una classificació de zones "intel ligent". Un disseny o adequació d'instal·lacions ajustat segons procés i d'acord amb la directiva de classificació de zones 99/92/CE (Atex 137), comporta un estalvi d'inversió / cost considerable. Es mostraran casos pràctics d'anàlisi de riscos realitzats, la classificació d'àrees "intel ligent", i les mesures de prevenció i protecció adoptades amb el seu estalvi d'inversió / cost resultant.

El curs va dirigit a directors de planta i de producció, responsables de manteniment, enginyers de seguretat, enginyers projectistes, consultors ia tot responsable tècnic relacionat amb la gerència de risc en l'empresa.

Empreses o entitats relacionades

Hosokawa Solids, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAWA Show2beTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis