Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a José A. Hernanz, nuevo director general de Alfa Laval India

José A. Hernanz, nou director general d'Alfa Laval Índia

05/02/2010

5 febrer 2010

José A. Hernanz Arroyo ha estat designat pel Grup Alfa Laval nou director general de la companyia a l'Índia. És enginyer naval i MBA per l'IESE i ha desenvolupat la major part de la seva carrera en aquesta multinacional sueca, especialitzada en la fabricació de béns d'equip per a la indústria.

Hernanz ingressar a Alfa Laval el 1983 i ha exercit en aquest grup multinacional d'origen suec diversos llocs de responsabilitat. Des de 1998 fins 2002 va ser el màxim responsable del grup a Amèrica del Sud. A Espanya ha estat el màxim responsable de la companyia en dos períodes: de 1994 a 1998 i des de 2004 fins al passat mes de gener, en què ha assumit la direcció de la filial del Grup a l'Índia.

Alfa Laval Índia, amb seu central a la ciutat de Pune, és un dels més rellevants centres de producció del grup en el món, pel que compta amb fàbriques dels principals productes.

José A. Hernanz, nou director general d'Alfa Laval Índia
José A. Hernanz, nou director general d'Alfa Laval Índia.

Empreses o entitats relacionades

Alfa Laval Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Integración de datos en la fabricación de alimentos

    Integración de datos en la fabricación de alimentos

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    02/07/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    25/06/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAWA Show2beAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis