Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain realiza su primer balance en Hispack&Bta
Es pretén promoure i implicar la indústria per augmentar la participació en projectes de R + D

La Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain realitza el seu primer balanç en Hispack & Bta

Redacció Interempreses01/06/2009

1 juny 2009

Coincidint amb la celebració d'Hispack & Bta 2009, la Plataforma Tecnològica Espanyola Food for Life-Spain organitzar la seva primera trobada propi i la cinquena edició de Plataformes Tecnològiques Europees d'Aliments. Durant la jornada es van poder conèixer els primers passos fets per la plataforma espanyola després de dos anys de treball i els projectes que s'estan duent a terme. A més hi va haver ocasió d'analitzar els programes d'altres plataformes que han iniciat la seva trajectòria amb èxit, com ara els casos de Noruega, França i Hongria.

De la mà de Federico Morais, director de la Plataforma Food for Life-Spain i del Departament d'Innovació i Tecnologia de FIAB, els assistents van poder conèixer la creació en el si de la Plataforma de la Unitat Internacional d'Innovació amb la col·laboració del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), i com s'està intentant apropar el programa marc de la UE i iniciatives com Eureka o Canadeka a les empreses del sector. Segons Morais, aquestes accions "s'estan realitzant agitant, promovent i implicant a la indústria, sobretot a pimes, el que significa que augmenti la seva participació en projectes d'R + D col·laborant amb centres de recerca públics i / o privats". A més, i segons el propi director, amb la feina feta fins ara la plataforma no es pot donar per satisfeta, ja que "s'ha de seguir treballant per una major interacció entre els membres de la mateixa, obrir-se a nous sectors, i intentar que tots els projectes amb empreses que es presentin a un pla nacional o autonòmic portin l'aval de la plataforma ".

La jornada va servir per avaluar els primers passos donats per la Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain
La jornada va servir per avaluar els primers passos donats per la Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain.

Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain

Sota el paraigua de la plataforma europea, fa dos anys es va crear a Espanya la Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain (PPT FFL-Spain) amb els següents representants en el seu consell rector: FIAB, Ainia, Amec, Anfaco-CECOPESCA, Asaja, CNTA, CTC, Centa i CCAE.

La missió de la plataforma és bàsicament la captació de fons-públics i privats, europeus, així com del Pla Nacional d'I + D + i-per al desenvolupament de projectes d'interès per a les empreses. La Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain és oberta a tots els membres de la cadena alimentària que vulguin participar-hi des de la indústria a l'acadèmia, passant per l'administració central i autonòmica, reguladors de la societat civil, consumidors i observadors.

Per això, té constituïts sis grups de treball: Formació i Transferència de Tecnologia; Alimentació i Salut; Qualitat, Fabricació i Sostenibilitat; Aliments i consumidor; Seguretat Alimentària i Gestió de la Cadena Alimentària.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

Forum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis