Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann Battenfeld, en Plast 2009
Pavelló 22, estand B30

Wittmann Battenfeld, en Plast 2009

Redacció PU02/03/2009
En aquesta edició de Plast, els visitants poden conèixer diversos models de màquines de l'empresa que aprofita el certamen per presentar al mercat italià la sèrie d'injectores d'alta velocitat TM Xpress, que va ser presentada el passat tardor, amb una aplicació d'etiquetatge en motlle .

TM Xpress: injecció d'alta velocitat per al sector del packaging

Aquesta injectora especialment dissenyada per a la indústria del packaging serà un dels protagonistes de l'estand. Combina l'alta velocitat amb la precisió i es troba disponible en forces de tancament de 160 a 450 tones.

TM Xpress, la solució d'alta velocitat per a la indústria del packaging
TM Xpress, la solució d'alta velocitat per a la indústria del packaging.

En una TM Xpress 270/1350 amb una força de tancament de 270 tones, Wittmann Battenfeld mostrarà la producció d'una tassa de PP de 750 ml amb un motlle de dues cavitats en un cicle de 4,7 segons. Un dispositiu de Wittmann d'etiquetatge en motlle s'encarregarà d'inserir les etiquetes així com de recollir i dipositar les tasses acabades.

El grup Wittman subministra tots els components d'aquesta cèl·lula de producció. El motlle i l'equip d'automatització d'etiquetatge en motlle procedeixen de la filial de Wittmann a França. A l'equipament perifèric ha contribuït Wittmann Kunststoffgeräte GmbH i Wittmann Battenfeld subministra la injectora.

Envàs IML de PP, fabricat amb una TM Xpress 270/1350
Envàs IML de PP, fabricat amb una TM Xpress 270/1350

HM: concepte de màquina provada amb tecnologia patentada d'injecció de gas Airmould

La fabricació d'una maneta de porta de cotxe de PA amb tecnologia d'injecció de gas es presenta en una HM 350/3400. La maneta de la porta es fabricarà amb un motlle de Riku (Bitburg, Alemanya) amb un cicle de 58 segons.

Maneta de porta del cotxe, fabricada amb la tecnologia d'injecció de gas Airmould
Maneta de porta del cotxe, fabricada amb la tecnologia d'injecció de gas Airmould.

Airmould és el procés d'injecció de gas desenvolupat per Wittman Battenfeld i protegit per múltiples patents. Els avantatges més importants són la qualitat de la superfície i una precisió més alta de les peces injectades. El procés de gas intern que es mostra durant la fira també redueix els requeriments de material, el que permet una reducció del pes de la peça.

El robot d'última generació de Wittmann W833 s'ha integrat en el sistema per encarregar-se de retirar i dipositar les peces acabades. La integració del sistema de control del robot en el sistema de control de la màquina permet a l'operador dirigir les pàgines funcionals directament tant a la injectora com al robot.

Tecnologia multicomponents per a aplicacions rendibles

Un altre dels models d'injectora que l'empresa exposa a la fira és la HM MK 240/1330H/350S que fabricarà manilles bicomponent de PP i TPE amb un efecte suau per una caixa de transport.

Està equipada amb un robot W821 de Wittmann, que diposita les peces acabades en una cinta de transport integrada a la màquina. Aquesta solució fa possible minimitzar els requeriments d'espai per a la fabricació de peces injectades, que contribueix a reduir els costos.

La mostra de la fira ha estat produïda per al client GT Line. Després de la demostració, s'enviarà directament a les instal·lacions d'aquest client.

EM: totalment elèctrica, eficient i compatible amb sala blanca

De les sèries d'estalvi energètic sèries EM, Wittmann Battenfeld presentarà una MM 110/350 mostrant la producció d'una peça mèdica, que es fabricarà en un motlle de 48 cavitats subministrat per Hasco amb un cicle de 6 segons. El pes de la peça (part d'un dosificador d'insulina) és de 0,2 grams. Les màquines de les sèries totalment elèctriques EM inclouen un concepte d'accionament optimitzat caracteritzat per una dinàmica extremadament alta, eficiència i precisió.

Peça mèdica, fabricada amb una MM 110/350 totalment elèctrica
Peça mèdica, fabricada amb una MM 110/350 totalment elèctrica

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis