Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Puertas especiales y puntos de carga para la industria alimentaria
L'empresa presenta també a la fira un sistema d'aïllament per a sales de refrigeració

Portes especials i punts de càrrega per a la indústria alimentària

Redacció interempreses02/09/2008

2 setembre 2008

La signatura Àngel Mir mostra en el seu espai d'exposició de Conxemar 2008 una selecció de les seves últimes novetats en portes especials, punts de càrrega, sistemes de seguretat i abrics de moll, especialment indicades per al sector alimentari.
L'estand H-60 de la Fira Internacional de Productes del Mar Congelats, Conxemar, acollirà les últimes mostres de productes de la companyia gironina. D'entre aquestes, destaca el sistema d'aïllament per a sales de refrigeració amb temperatures de refrigeració de fins a -30 º C. El model SST ISO-K és una solució de portes per a una obertura i tancament ràpids que al seu torn ofereix un efecte d'aïllament. Pot aconseguir una velocitat de fins a 2 m / s.

Àmplia gamma de portes

Àngel Mir compte en el seu ampli catàleg de productes amb diversos models de portes especials per a la indústria alimentària. L'opció Doble - Pass destaca per la seva adequada integració amb la utilització de carrils / catenàries. Aconsegueix una velocitat de 3 m / s'inclou sistema anticops i d'obertura d'emergència automàtic. La porta seccional amb panell de 80 mm combinat amb les juntes d'estanquitat en tot el perímetre i entre panells, assegura un gran aïllament. És ideal per ser utilitzada en naus frigorífiques o climatitzades. El model Pass-Roll correspon a una porta enrotllable que en cas d'impacte o col lisió accidental el teló surt del seu carril i per si sola la porta torna a la posició inicial. Està dissenyada per buits interiors i separació d'ambients.

La porta Instant-Pass s'usa per a accessos encarats a l'exterior. Inclou teló dotat d'una sèrie de reforços transversals de pultrosionado de fibra de vidre, que el confereix gran capacitat d'absorció d'impactes. Easy-Roll està indicada ara buits interiors i separació de diferents ambients, amb baixes pressions d'aire i llums de pas reduïdes, arriba fins als 3 metres d'ample. Les portes SRT EC ofereixen la màxima higiene en acer inoxidable. Disposen d'un disseny que permet el rentat fàcil, fins i tot amb productes de neteja agressius. Finalment, el model STR Turbo, "la més ràpida del món", segons Àngel Mir. Aquesta porta combina panells flexibles i de diferents colors de lona i alumini. Els components individuals de la persiana acoblats al espiral patentat estan separats entre si, garantint un desplaçament sense contacte i pràcticament sense desgast.

El model SST ISO-K és una solució de portes per a una obertura i tancament ràpids que al seu torn ofereix un efecte d'aïllament...
El model SST ISO-K és una solució de portes per a una obertura i tancament ràpids que al seu torn ofereix un efecte d'aïllament.
La companyia presenta també, amb motiu de la fira, diversos punts de càrrega i sistemes de seguretat com les rampes anivelladores Hidra, Easy-Ramp i Telesco, el moll anivellador d'accionament manual Mini-Ramp, rampes mòbils, abrics de moll i taules elevadores . L'empresa compta de la mateixa manera amb passarel d'acer i alumini, sistemes de seguretat per a punts de càrrega i bancades.

Empreses o entitats relacionades

Portes Bisbal, S.L. - Ángel Mir - PorBisa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis