Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smagua 2008 se convertirá en el escaparate tecnológico para la industria del agua
L'objectiu del saló és la gestió integrada i sostenible del recurs hídric.

Smagua 2008 es convertirà en l'aparador tecnològic per a la indústria de l'aigua

20/02/2008

20 de febrer de 2008

De l'11 al 14 de març zaragoza acollirà la XVIII edició de Smagua, el Saló Internacional de l'Aigua i, al costat d'ella, la VIII edició del Saló del Medi ambient. Aquesta nova convocatòria es produeix en un moment de puixança i fort impuls per a les tecnologies de l'aigua, cada vegada més presents i necessàries en les polítiques hidràuliques de tots els països. El certamen coincideix així mateix amb els preparatius de la Fira Internacional Expo Zaragoza 2008 'Aigua i Desenvolupament Sostenible', esdeveniment que comparteix objectiu amb el propi saló: la gestió integrada i sostenible del recurs hídric.
Les empreses líders del sector de l'aigua i del medi ambient tenen una cita ineludible a Smagua 2008, la fira de referència per a la indústria de l'aigua i eina fonamental que no ha de faltar en l'estratègia de comercialització de les empreses del sector. Una trobada comercial que en la seva passada edició de 2006 va rebre prop de 29.000 visitants professionals i va reunir 1.582 expositors procedents de 38 països.
L'alt nivell tecnològic de les aportacions i novetats que es presenten en cada edició del certamen revela la bona salut d'un sector que en els darrers anys no ha fet més que créixer i que presenta encara un gran potencial de desenvolupament. Donada la seva vital importància i la seva escassa disponibilitat, la gestió de l'aigua s'ha convertit en element cabdal de la gestió pública, igual que la recerca de la sostenibilitat i la preservació mediambiental, el que constitueix un impuls per al desenvolupament de noves fórmules, propostes i tecnologies per a l'optimització de la gestió del líquid element.
Atès que existeix una alta demanda de tecnologia per a la gestió de l'aigua, és d'esperar que en aquesta pròxima convocatòria de Smagua vegin la llum innovadores solucions, ecològicament sostenibles i econòmicament viables, tant en prospecció i captació d'aigua, com en els sectors de conducció i transport i fonamentalment en equips per a tractament, depuració i reciclatge d'aigües, un dels sectors de major desenvolupament.

Sectors d'exposició del saló

Per facilitar la visita planificada del professional, l'espai disponible per als salons en els pavellons de Fira de Saragossa s'estructura en diferents àrees d'exposició. Així, el certamen s'ha sectoritzat en cinc grans àrees: captació, transport i emmagatzematge d'aigües; tractament i reutilització d'aigües; aplicacions de l'aigua / reg, altres equipaments, i enginyeries, consultories, empreses de serveis, publicacions tècniques, etc.
Pel que fa al Saló del Medi Ambient, queda ordenat segons el següent esquema: entorn energètic, entorn de l'aigua; entorn atmosfèric, tractament de residus, enginyeria mediambiental, i altres activitats mediambientals.
Si Smagua 2006 va culminar superant totes les previsions, el que va causar la satisfacció general d'expositors i organitzadors, per aquesta nova edició que ja s'està preparant s'espera seguir superant creixements de participació empresarial, d'assistència de professionals i de trobades comercials i de negocis. En la conjuntura actual del mercat, amb noves inversions en matèria

d'aigua i amb l'alt nivell tecnològic i de gestió que han assolit les empreses que exposen en el certamen, és possible predir un gran èxit i unes perspectives de negoci immillorables per a la propera edició de Smagua i el Saló del Medi Ambient.

La passada edició de Smagua va reunir gairebé 30.000 visitants
La passada edició de Smagua va reunir gairebé 30.000 visitants.

Empreses o entitats relacionades

Feria de Zaragoza
Smagua - Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    23/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAWA Show2beForum Cárnico 2024AUTÉNTICA 2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis