Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de diez mil visitantes en la Resale 2007

Més de deu mil visitants a la Resale 2007

23/05/2007

23 maig 2007

Segons l'organització de la fira Resale 2007 , el certamen va comptar amb 528 expositors i 10.009 visitants de 120 països, xifra que ha superat la xifra aconseguida en l'anterior edició. Prop del 65 per cent dels compradors van acudir des de fora d'Alemanya. Gairebé el 70 per cent ja han realitzat compres de màquines o tramitar les seves comandes després de la fira. Així mateix, les empreses expositores han comunicat la realització de bons i molt bons negocis en totes les àrees de l'oferta. Més del 80 per cent dels expositors de Resale ja han anunciat que participaran també el 2008. Els expositors van atribuir l'extraordinari balanç de la fira al fort creixement de l'economia mundial ia l'alta qualitat dels visitants en Resale. La fira va ser freqüentada especialment per visitants d'Ucraïna, Romania, Bielorússia, Rússia, l'Índia, Turquia i Iran.

Bon negoci per als fabricants

A més de les empreses de compravenda de maquinària de segona mà, cada vegada hi ha més empreses fabricants representades en Resale. Bruderer, fabricant suís de màquines per treballar metalls, va exposar per primera vegada, com a reclam, l'empresa va col·locar al seu estand una estampadora automàtica de 25 tones i 18 anys d'antiguitat. "A les tres hores de començar la fira, ja s'havia venut a un client alemany", explicava Ulrich Schmidt, membre de la direcció. "A causa de que les nostres màquines tenen una vida especialment llarga, per a un article de segona mà d'aquest tipus obtenim al voltant d'un 65 per cent del preu nou de ni més ni menys que 330.000 euros." A canvi, s'obté un equip de segona mà actualitzat tècnicament i una garantia com la d'un producte nou. Bruderer es dedica al sector de les màquines de segona mà des de fa només dos anys. "Això va començar perquè vam haver d'acceptar com a pagament màquines antigues en el marc d'un negoci de màquines noves", recorda Schmidt. "Curiosament, gràcies a les màquines de segona mà hem establert nombrosos contactes nous, també en Resale".
Això ho pot confirmar Günter Keck per la seva llarga experiència. "Aquest any han vingut al nostre estand compradors que vam conèixer fa molts anys a Resale", observa el director de modernització d'equips de segona mà de Carl Zeiss, Oberkochen (Alemanya), "amb la diferència que aquest any no volen adquirir màquines de segona mà, sinó noves ". No és aquest l'únic motiu pel qual Keck es mostrava tan feliç a l'estand col·lectiu del fabricant compartit amb SHW, Siemens i Chiron: "Aquest any hem venut quatre màquines de segona mà a l'Índia per més de 300.000 euros: una màquina de mesurament d'alarma horitzontal per a la indústria automobilística i tres mesuradors de precisió ". També es mostrava molt satisfet altre fabricant, Kuka Roboter, d'Augsburg (Alemanya). "Hem parlat amb molts clients finals", va explicar Sophie Wittmann, responsable de la secció de robots de segona mà. Els visitants de l'estand, majoritàriament procedents de Rússia, busquen solucions complexes per a les seves fàbriques. "En els pròxims mesos desenvoluparem aquests contactes", afegeix Wittmann.

Les màquines de tractament de metalls, les més sol·licitades

Segons l'enquesta realitzada als visitants, prop del 60 per cent dels interessats buscaven màquines per a ús propi en Resale 2007. "A causa de la importància del punt fort de l'oferta, un terç dels visitants es van interessar per les màquines per treballar metalls", analitza Florian Hess, gerent de l'empresa organitzadora de Resale, Hess GmbH, de Weingarten / Baden (Alemanya). D'això es van beneficiar els ofertants, tant alemanys com internacionals, del sector del metall. "L'edició ha estat bastant bona per a nosaltres", resumeix Paolo dell'Oro. "Alguns dels nostres nombrosos contactes són molt prometedors", el director general de Meccanica Adda, d'Itàlia, espera tornar a realitzar negocis com a conseqüència de la fira. "Les més sol·licitades són les màquines per al tractament de xapes a Europa de l'Est i fins i tot en alguns països africans", explica dell'Oro. L'Est d'Europa també és un dels mercats de destinació de l'empresa Müller Machines AG, de Brugg (Suïssa), que porta molts anys exposant els seus productes en Resale. Aquesta empresa, de més de 90 anys d'antiguitat, comercialitza màquines eina de tall a tot el món . "A petició, podem subministrar aquestes màquines clau en mà segons les necessitats del client", explica Laurent Müller.
foto

Empreses o entitats relacionades

Siemens, S.A. - Smart Infrastructure
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis