Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Automatismos Teinco lanza el nuevo termómetro digital Digital ATTemp

Automatismes Teinco llança el nou termòmetre digital Digital ATTemp

23/05/2014

21 de maig de 2014

El passat 10 d'abril va entrar en vigor el nou Reglament 847/2012 de la Comissió Europea, en la qual s'estableix que no podran comercialitzar-se als països membres diferents dispositius de mesurament que continguin mercuri i que estiguin destinats a usos industrials i professionals, entre ells, els termòmetres de mercuri. La prohibició de comercialització no afecta de moment a tots aquells termòmetres de mercuri que estiguin destinats a realitzar assajos conformement a normes que exigeixen la seva utilització.

Teinco porta temps buscant alternatives al mercuri desenvolupant un termòmetre digital especialment fabricat per al reemplaçament dels termòmetres d'estil mecànic (HG o alcohol) en la indústria alimentària. Els avantatges d'aquest tipus de termòmetres són una lectura més fàcil i llegible gràcies a la seva display de 4 dígits; major robustesa; major varietat de longitud de bulbs per adaptar-los a les necessitats del client; i que compleix amb la normativa 21CFR parteix 113.

Amb la finalitat de donar el màxim servei als seus clients, Automatismes Teinco disposa d'un estoc limitat de termòmetres de mercuri que estaran a la seva disposició fins a esgotar existències durant aquesta etapa de transició. En compliment amb la normativa, una vegada finalitzat aquest estoc, Automatismes Teinco deixarà de subministrar als països pertanyents a la Unió europea aquest tipus de termòmetres.

Empreses o entitats relacionades

Automatismos Teinco, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024SIAL FranceAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis