Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se presenta el Envifood Meeting Point enmarcado en el Foro de Soluciones Medioambientales Sostenibles

Es presenta l'Envifood Meeting Point emmarcat en el Fòrum de Solucions Mediambientals Sostenibles

19/05/2014

19 de maig de 2014

Imagen

Ifema va presentar el primer Fòrum de Solucions Mediomabientales Sostenibles, FSMS, en el transcurs d'un desdejuni col·loqui, celebrat en les seves instal·lacions. La convocatòria tindrà lloc de l'11 al 13 de juny propers, en la Fira de Madrid. En aquest Fòrum es busca agrupar a sectors i indústries compromeses amb el medi ambient. Un paraigua sota el qual situen els salons Envifood Meeting Point, la cita de la sostenibilitat mediambiental de la indústria de l'alimentació i begudes que albergarà el congrés Alimentem un futur sostenible: reptes ambientals de la indústria alimentària a 2020; SRR, la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclat; Esclean, el Saló Professional de la Neteja i Higiene; i Tecma, Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi ambient, en el seu dècim setena edició.

Lola González, directora de FSMS, a més de presentar els quatre salons que se celebren aquest any sota FSMS, va comentar que aquest fòrum és “un compendio de bones pràctiques en matèria ambiental acreditades per les indústries i organitzacions que mostren el seu compromís amb el medi ambient, minimitzant els impactes i afavorint la gestió adequada dels recursos.”

En la conferència que va impartir Santiago Molina, director de formació de l'Institut Superior del Medi ambient (ISM), ha quedat molt palès que “resulta imprescindible que més enllà de la cerca de la sostenibilitat en l'àmbit municipal, pensem en com resoldre de forma cada vegada més sostenible les qüestions i els reptes als quals s'enfronta la ciutat del segle XXI en termes de protecció del medi ambient”.

Carlos Martí, director tècnic del Fòrum de les Ciutats i director de la publicació especialitzada Ciutat Sostenible, va recordar que els últims informes, segons el Fondo de Població de Nacions Unides (UNFPA), indiquen que el 50% de la població mundial viu en entorns urbans i que, per al cas d'Espanya, aquest percentatge s'eleva fins al 80%. Per això, “ara més que mai, cal col·locar als ciutadans i la seva qualitat de vida en l'epicentre del debat, reunint en un ampli arc íris de bones pràctiques urbanes, tant a les empreses proveïdores de serveis com als municipis que ja les apliquen”.

En aquest sentit, Paloma Sánchez, directora del departament tècnic i medi ambient de FIAB, va puntualitzar que en aquests moments, un dels temes més candents del debat alimentari pansa per trobar l'equilibri entre indústria eficient i medi ambient, “el medi ambient s'ha convertit en una mica més que una moda. Aquelles empreses que vulguin guanyar el favor dels consumidors i de l'Administració hauran de tenir molt en compte la sostenibilitat de l'entorn, buscant l'equilibri entre eficiència, exigències de la societat i la naturalesa”.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

Forum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis