Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Industria de Alimentación y Bebidas busca soluciones medioambientales sostenibles

La Indústria d'Alimentació i Begudes busca solucions mediambientals sostenibles

08/05/2014

8 de maig de 2014

El desenvolupament de la indústria de l'Alimentació i Begudes porta anys avançant sota les premisses de garantir la sostenibilitat i la protecció del medi ambient en totes les fases de la cadena alimentària. Amb la finalitat de facilitar l'accés de les empreses als últims avanços sostenibles neix Envifood Meeting Point, un nou punt de trobada que pretén posar en contacte a les empreses de solucions mediambientals i al sector de l'alimentació i begudes. Aquest fòrum, que se celebrarà a Madrid de l'11 al 13 de juny, servirà com a espai de debat sobre les millors pràctiques mediambientals i els reptes del sector agroalimentari 2020, en el qual la Federació Espanyola de l'Alimentació i Begudes (FIAB) exposarà quins són els seus principals desafiaments per aconseguir una major sostenibilitat de forma progressiva en els propers sis anys.

A més, s'ha creat un espai de networking que per primera vegada reunirà a Administracions Públiques, empreses del sector de l'alimentació i begudes i experts al mig ambient en un mateix espai per compartir solucions mediambientals i establir relacions entre ells. Aquesta edició de l'Envifood Meeting Point té lloc en el marc del Fòrum de Solucions Mediambientals Sostenibles, un univers de propostes relacionades amb l'ecoeficiència i sostenibilitat que acollirà diversos salons especialitzats. Així mateix, aprofitant la celebració de l'Envifood tindrà lloc el congrés Alimentem un futur sostenible: Reptes mediambientals de la indústria alimentària a 2020, que es desenvoluparà de forma paral·lela i que abordarà temes com el mesurament i comunicació de la sostenibilitat ambiental, el cicle de vida de l'envàs, l'eficiència energètica en fàbrica o l'eficiència contra el desaprofitament d'aliments.

Horaci González Alemany, director general de FIAB afirma que “Aquestes iniciatives posen de manifest els esforços de la indústria d'alimentació i begudes a favor de la sostenibilitat mitjà ambiental i deixen patent que les companyies del sector segueixen al capdavant en sostenibilitat i generen un menor volum de residus i emissions de gasos d'efecte hivernacle. A més, el sector agroalimentari continua desenvolupant compromisos amb la resta de la cadena alimentària per reduir l'impacte mediambiental dels productes juntament amb el Magrama i la resta de la cadena agroalimentària, amb un compromís pioner per promoure aquesta sostenibilitat del camp a la taula”.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Industrias de La Alimentación y Bebidas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

Forum Cárnico 2024AWA Show2beAUTÉNTICA 2024SIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis