Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mitsubishi Electric lanza una nueva campaña en Navidad

Mitsubishi Electric llança una nova campanya en Nadal

22/11/2013

22 de novembre de 2013

Cartell promocional
Cartell promocional.

Una baldufa, una bicicleta, una disfressa, una cuina, dues nines, una col·lecció de soldats, un puzle, un pijama nou, un peluix, un estoig de colors i un nou videojoc per a la consola. Aquest Nadal, Mitsubishi Electric omplirà les llars amb molta calor i il·lusió. La signatura nipona d'equips de climatització llança al mercat la campanya ‘La Calor del Nadal’, una nova acció de màrqueting per arribar a l'usuari final i donar a conèixer els múltiples avantatges de la bomba de calor a l'hivern. Una tecnologia que consumeix molta menys energia que els radiadors elèctrics convencionals.

La campanya inclou una promoció vinculada amb l'arribada dels Reis Mags. La promoció consisteix en tres sorteigs de 500€, un per cada Rei Mag, solament per escriure una carta a Melchor, Gaspar o Baltasar. En aquesta promoció de Mitsubishi Electric, ‘La Calor del Nadal’, pot participar qualsevol persona (tingui o no tingui un equip Mitsubishi Electric) major de 25 anys, resident a Espanya (excepte Canàries, Ceuta i Melilla). Per participar només cal connectar-se a www.mitsubishielectric.es/navidad o enviar una de les cartes que Mitsubishi Electric va a distribuir a través de tendes d'electrodomèstics o punts de venda habituals.

Per a Miquel Castro, director de màrqueting de Mitsubishi Electric a Espanya, “hem posat molta il·lusió per fer una acció especial amb un toc de màgia en aquestes dates assenyalades alhora que tractem d'explicar millor els molts pros de la climatització amb bomba de calor”. Les cartes es poden enviar a Mitsubishi Electric sense cost algun (franquejo en destinació) i la campanya finalitza el proper 5 de gener de 2014, donant pas al sorteig davant notari de les cartes rebudes mitjançant format paper i/o online.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Electric Europe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis