Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anuga 2013: la plataforma ferial más importante para el negocio internacional de la alimentación
'Food Values': la valoració dels productes alimentosos i els productes de conveniència segueixen sent un dels temes de gran interès

Anuga 2013: la plataforma firal més important per al negoci internacional de l'alimentació

Redacció Interempresas11/10/2013

Amb uns resultats excel·lents, la 32ª Anuga va tancar les seves portes el 9 d'octubre de 2013. Durant cinc dies, uns 155.000 visitants professionals procedents de 187 països van omplir d'activitat els stands dels 6.777 expositors. D'aquesta manera, l'Anuga va fer honor a la seva importància tant nacional com a internacional per a les activitats comercials al món sencer per al sector de l'alimentació, convertint Colònia al centre de l'activitat mundial. Amb una participació estrangera d'al voltant del 6%, l'Anuga ha demostrat que és la plataforma comercial internacional per al comerç de productes alimentosos i begudes.

L'Anuga “és la plataforma firal internacional més important del món per als negocis amb productes alimentosos” ha manifestat, resumint el resultat del certamen, Gerald Böse, president del consell d'adreça de Koelnmesse GmbH. “En cap altre lloc s'uneix l'oferta amb la demanda a aquest nivell de qualitat i eficàcia com en l'Anuga”. Amb això, l'Anuga fa honor a la seva importància tant nacional com a internacional per a les activitats comercials al món sencer per al sector de l'alimentació. Les empreses expositores han lloat la qualitat i internacionalitat dels visitants professionals que han acudit a la fira i asseguren haver mantingut intenses negociacions a un alt nivell de decisió.

Friedhelm Dornseifer, president de l'Associació Federal del Comerç Alemany de l'Alimentació (BVLH), ha ressaltat a més la importància de l'Anuga com a fòrum per al món de la política i de l'economia: “ministres i secretaris d'estat de tot el món han vingut a Alemanya a visitar l'Anuga. Aquesta important presència subratlla el valor que concedeix a la fira el sector mundial de l'alimentació. A més, reflecteix el fet que l'Anuga és una important plataforma de diàleg per a la política internacional. La gran presència de delegacions de caràcter polític econòmic subratlla de forma impressionant el prestigi que gaudeix l'Anuga en la política internacional”.

Els Prínceps d'Astúries, Don Felipe i Donya Letizia, visitraron els stands espanyols en Anuga 2013

Els Prínceps d'Astúries, Don Felipe i Donya Letizia, visitraron els stands espanyols en Anuga 2013.

“Tal com hem pogut tornar a comprovar en l'Anuga, la creixent popularitat que gaudeixen a l'estranger els productes alimentosos alemanys de qualitat impulsa el creixement sostenible del sector” ha declarat el Dr. Werner Ingold, president de l'Associació Federal de la Indústria Alemanya de l'Alimentació (BVE). “Els productes alimentosos d'Alemanya mai havien tingut l'alt nivell de qualitat, la seguretat, uns preus tan atractius i una varietat tan àmplia com ara. Per això hem de reforçar la imatge dels nostres productes i difondre la qualitat dels nostres fabricants. L'Anuga ha proporcionat impulsos de futur al món de l'economia i de la política”.

Gerald Böse: “En cap altre lloc s'uneix l'oferta amb la demanda a aquest nivell de qualitat i eficàcia com en l'Anuga”

També la Dehoga, Associació Federal, manifesta que el balanç final del certamen ha estat realment positiu. Ingrid Hartges, secretaria general, ha dit que “l'èxit obtingut en aquests dies de fira en Colònia han posat de manifest de forma impressionant la importància de l'Anuga per al nostre sector. Professionals de la gastronomia, caps de cuina i directors d'empresa han aprofitat l'oferta de l'Anuga com a font d'inspiració i d'informació. El ‘Dehoga Comprat de la Gastronomia’ ha estat el punt de trobada del sector gastronòmic”.

L'ambient de l'Anuga ha estat caracteritzat pels negocis i les relacions comercials. Executius del comerç nacional i internacional, líders del món de la importació i destacades empreses de catering han obtingut informacions completes sobre l'oferta. Moltes empreses informen haver realitzat satisfactòries operacions comercials. En general, tal com manifesta el portaveu d'una empresa, s'espera un bon negoci posferial. De nou, la indústria de l'alimentació ha aprofitat les possibilitats que ofereix l'Anuga com a aparador de l'oferta del sector. Nous productes com a resultat d'evolucionats mètodes de producció i nous conceptes de màrqueting han proporcionat impulsos al món dels productes alimentosos i les begudes.

Pavelló 10.1 de l'Anuga 2013
Pavelló 10.1 de l'Anuga 2013.

Sobre les tendències

Segueixen guanyant terrè els productes de conveniència. La cadena de l'alimentació es fa ressò amb això de forma conseqüent de la demanda per part d'un nombre cada vegada major de persones que han d'adaptar els seus costums alimentaris a les necessitats del seu nou estil de vida. En aquest sentit, més i més fabricadors i marques comercials tenen com a objectiu, al costat de la qualitat, els aspectes relacionats amb la satisfacció, la frescor dels productes, la salut i la sostenibilitat.

‘Food Values’

El tema de la valoració dels productes ha centrat també els intercanvis d'opinions que s'han dut a terme en l'Anuga. El lema ‘Food Values’ sota el qual s'ha dut a terme el debat ha posat en relleu canvis en el comportament dels consumidors i els esforços que realitza el sector per aconseguir més diàleg i transparència.

Dins de les tendències, s'han presentat també en la fira ofereixes dedicades a grups objectius determinats com a vegetarians, veganos o persones amb intolerància a determinats productes alimentosos. S'ha mantingut constant l'interès pels productes alimentosos ecològics, per productes de comerç just i per especialitats regionals.

La propera Anuga se celebrarà del 10 al 14 d'octubre de 2015.

Empreses o entitats relacionades

Anuga Food Tec
Koelnmesse GmbH

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

AUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis